Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

ELAZIĞ PROTOKOLÜNDEN KANDİL MESAJLARI

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Miraç Kandili Dolayısıyla Yayımladığı Mesajında;

“Mübarek Miraç Kandilinizi kutlar, tüm İslam âlemine huzur ve bereket getirmesini temenni ederim” dedi.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Miraç Kandili Dolayısıyla Yayımladığı Mesajında;

“Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V) Efendimizin semaya yükselişinin yıl dönümüne bizi kavuşturan rabbimize hamdolsun. Rabbim bu gecenin hikmeti ve feyziyle bizi gözetsin. Hayırla bol duayla Miraç Kandilimiz mübarek olsun” dedi.

AK Parti Elazığ Milletvekili, AK Parti MKYK Üyesi Metin Bulut, Miraç Kandili Dolayısıyla Yayımladığı Mesajında;

“Miraç kandilimiz mübarek olsun. Bereket, hikmet dolu bu gece de edilen dualar Alem-i İslam’ın dirliğine, birliğine ve insanlığın selametine vesile olsun. Hayırlı kandiller” dedi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, Miraç Kandili Dolayısıyla Yayımladığı Mesajında;

“Aziz Milletimizin ve tüm İslam Alemi'nin Miraç Kandili'ni tebrik ediyor, bu mübarek gecenin tüm insanlığa sağlık ve barış getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyorum” dedi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Miraç Kandili Dolayısıyla Yayımladığı Mesajında;

“Aziz Milletimizin ve tüm İslam Aleminin Leyle-i Miracını tebrik eder, ettiğiniz duaların makbuliyetini Rahmet-i İlahiyeden niyaz ederim” dedi.

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Miraç Kandili Dolayısıyla Yayımladığı Mesajında;

“Miraç Kandilinizi kutlar, bu mübarek gecenin ülkemize, milletimize ve tüm dünyaya sağlık, huzur ve barış getirmesini dilerim” dedi.

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Miraç Kandili Dolayısıyla Yayımladığı Mesajında;

“Milletimizin ve İslam Âleminin Miraç gecesini tebrik ediyor, bu mukaddes gecenin Müslümanların birlik, beraberliğinin pekişmesine ve tüm insanlığın huzuruna vesile olmasını, yüce Rabbimden niyaz ediyorum” dedi.

Elazığ İl Müftüsü Selami Aydın, Miraç Kandili Dolayısıyla Yayımladığı Mesajında;

“Değerli Elazizli Kardeşlerim; 27 Şubat Pazar’ı Pazartesi’ye bağlayan gece Miraç Kandili’ni inşallah hep birlikte idrak edeceğiz. Bu gece, içinde birçok ilahi hikmeti, sırrı ve bereketi barındıran bir gecedir. Miraç, Mekke döneminde, risaletin zor zamanlarında, sevgili Peygamberimizin, bir gece, Mescid-i Haram’dan Mescid-i Aksa’ya, oradan da semaya yaptığı ve Yüce Yaratan’ın sonsuz kudretinin eserlerini temaşa ettiği hikmet yüklü yolculuğu ifade etmektedir. Bu gece, Kur’an-ı Kerimde; “Kendisine ayetlerimizden bir kısmını gösterelim diye kulunu bir gece Mescidi Haramdan, çevresini bereketlendirdiğimiz Mescidi Aksa’ya götüren Allah’ın şanı ne yücedir. Hiç şüphesiz o, layıkıyla işitendir, hakkıyla bilendir.” şeklinde beyan edilmektedir. Yeryüzünün iki mübarek mabedi olan, Mescid-i Haram ve Mescid-i Aksa’dan göklere uzanan bu kutlu yolculuk, Peygamberimizin şahsında insanlığın önüne açılan büyük bir ufuk, Allah’ın rahmetine, azametine ve kudretine görkemli bir şahitlik, varlığın özüne ve anlamına yapılan ciddi ve samimi bir yolculuktur. İlk kıblemiz olan Mescid-i Aksa özgür değilse Müslümanların ruh ve gönül özgürlüğü de yok demektir. Bu mukaddes gecenin, Mescid-i Aksa bilincini, özlemini ve gayretini artırarak, miracın mabedinin selametine, işgal ve zulmün bertaraf edilmesine vesile olmasını temenni ediyorum. Bu gecenin şehrimize, ülkemize ve Âlem-i İslam’a mübarek olmasını, Müslümanların birlik, beraberlik ve kardeşliğinin pekişmesini, insanlığın barış, huzur ve hidayetine vesile olmasını Yüce Rabbimizden niyaz ediyorum” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol