Öne Çıkanlar SAĞLIK BAKANLIĞI TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİNİN TARİHİ BELİ OLDU DERBİNİN GALİBİ Doğukentte 6 Puanlık Maç! Savunma Sanayi Başkanı  BordoBeyazlı Temsilcimiz Elazığspor

Bu haber kez okundu.

ELAZIĞ SESSİZLİĞE BÜRÜNDÜ

Koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan 17 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının başlamasıyla birlikte Elazığ’ın en kalabalık caddeleri sessizliğe büründü.

Elazığ'da da Perşembe akşam saat 19.00 itibarıyla başlayan ve 17 gün sürecek olan tam kapanma başladı. Kapanmanın ilk gününde Elazığ’ın en kalabalık semtlerinden, Hürriyet Caddesi, Gazi Caddesi ve Vali Fahribey caddeleri sessizliğe büründü.

Sadece işe gidenler ve dışı çıkama izni olanlar dışında sokakların boş kalması ve vatandaşların evlerinden çıkmaması için emniyete bağlı ekipler gece ve gündüz aralıksız olarak denetimlerini sürdürüyorlar.

İl genelinde çok sayıda iş yeri kepenklerine kilit vururken, açık lokantalar ise paket servisi dışında hizmet vermeleri yasak. Açık lokantalar günler öncesinden hazırlıklarını tamamladı.

Uygulanan kısıtlamalara uymayanlar hakkında yasal işlem yapılacağı ifade dilerek, vatandaşlardan tam kapanmaya destek verilmesi ve kurallara uymaları istendi. Kuralları ihlal edilenlere ise yasal işlem yapılacağı belirtildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol