Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Bu haber kez okundu.

Elazığ TSO Kasım Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

AKSU: SON YÜZYILIN EN BÜYÜK FELAKETLERİNİ YAŞADIK…

Toplantının açılış konuşmasını yapan Meclis Başkan Vekili Veli Aksu, 2020 yılının İlimizde, Ülkemizde ve dünya genelinde çok büyük felaketlerin yaşandığı bir yıl olduğunu belirterek, “Maalesef yüzyılda bir yaşanabilecek tüm felaketleri içinde bulunduğumuz 20*20 yılında üst üste yaşadık. Yüce Allah’tan dileğimiz İnşallah bu yaşadıklarımız son olur.

2020 yılı başında planladığımız hedeflerimizin bir kısmını Oda olarak gerçekleştirmiş olmamıza rağmen bir kısmı deprem ve COVİD-19 nedeniyle maalesef yapılamadı. 2021 yılı bu anlamda inşallah bu sorunların ortadan kalkması ile birlikte yeniden iyileşme ve projelerin hayata geçirme yılı olacaktır. İçinde geçtiğimiz bu süreç tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de zorlu bir dönem olmuştur. Hele bir de büyük bir depremden çıkmış bir il olarak iş dünyamız ve tüm esnaflarımız daha büyük sorunlarla karşı karşıya kalmıştır. Odamızın hem deprem sürecinde, hem de COVİD-19 sürecinde iş dünyasının tüm talep ve beklentileri ile şehrin yaralarının sarılması hususundaki girişim ve çalışmalarına tüm Meclis Üyelerimiz şahittir. Bu taleplerimizin bir kısmı gerçekleşmiş olmasına karşın, çok büyük mücadelelere rağmen bir kısmı ise gerçekleşmemiştir. Ancak mücadelemiz devam etmektedir.

Ülkemizde ekonomi yönetimiyle ilgili kısa süre önce yaşanan gelişmeler ve TOBB Ekonomi Şurasında Sayın Cumhurbaşkanımızın yaptığı değerlendirmeler iş dünyasının geleceğe daha güvenle bakmasına neden olmuştur. Ülke olarak biz dinamik bir yapıya sahibiz. Daha önce de sıkıntılı süreçlerden geçtik ve hepsini atlatmasını bildik. Yeter ki sağlığımız iyi olsun, hızlı bir şekilde bu işin üstesinden de inşallah gelmesini biliriz. Pazardaki en ufak bir açılmayla birlikte hızlı bir şekilde toparlanma yaşanacaktır. Ekonomi yönetimi de piyasalara güven vermiştir. Bu nedenle gelecek yılların çok daha iyi olacağına yürekten inanıyorum.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası olarak ilimiz ekonomi ve sanayi için çok değerli süreçler başlatmış bulunmaktayız. Yaşanan süreçler bunları geciktirmiş olsa bile şehrin geleceği açısından çok önemli çalışmalar start almıştır. Sayın Valimizin ve Sayın Belediye Başkanımızın çok değerli girişimleri ve Odamızla işbirliği söz konusu. Sayın Vekillerimiz yine aynı şekilde bu süreçte hep birlikte hareket ediyoruz. Kurumlarımız ve STK’larımızla kenetlenerek inşallah çok kısa sürede toparlanacağız. Son olarak kardeş Azerbaycan kendi toprakları için verdiği haklı savaştan zaferle çıktı. Meclisimiz adına kardeşlerimizin zaferini kutluyor, Türk birliğinin daim olmasını diliyorum. İlimiz iş dünyası ve halkımız adına özverili şekilde çalışmalarını devam ettiren Yönetim Kurulumuza, Meclisimize, Meslek Komitelerimize ve Odamız profesyonellerine gayretleri ve emekleri için teşekkür ediyor, Toplantımızın hayırlı olmasını temenni ediyorum” değerlendirmesinde bulundu.

Meclis Toplantısı, gündem maddelerinin görüşülmesi, Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan tarafından Odanın son aylardaki çalışmaları hakkında yaptığı bilgilendirmeler, Genel Sekreter M.Mehmet Karabulut tarafından okunan Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ve serbest kürsü bölümünde Meclis Üyelerinin görüş ve önerileri ile sona erdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol