Öne Çıkanlar Bina işleri yaptırılacaktır KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret

Bu haber kez okundu.

Elazığ TSO ve Diyarbakır TSO’dan Ortak Çalışma

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (Elazığ TSO)  ile Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası(Diyarbakır TSO) TOBB Akreditasyon Kıyaslama çalışması Diyarbakır TSO’da gerçekleştirildi. Elazığ TSO Genel Sekreteri M. Mehmet Karabulut başkanlığındaki Elazığ TSO heyeti ile bir görüşme yapan Diyarbakır TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, yapılan çalışmadan büyük bir mutluluk duyduklarını belirterek, odalar arasındaki işbirliklerinin önemine değindi.

“Her Zaman Kardeş Odamız Elazığ TSO İle İşbirliğine Açığız”

Diyarbakır TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, Elazığ TSO Genel Sekreteri M. Mehmet Karabulut, Basın Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürü Etem Yalın, Akreditasyon Sorumlusu M. Mücahit  Uçar, Kalite Sorumlusu Fatmagül Günaydın ve Hilal Çelik’le makamında bir araya geldi. Odalar arasındaki kıyaslama çalışmalarının Odalar için çok değerli olduğunu belirten Başkan Kaya, “Elazığ TSO ve Diyarbakır TSO arasında yapılan bu çalıma ile inanıyorum ki, her iki Odanın da birbirinden alacakları ve uygulayacakları çok değerli hizmetler örnekler çıkacaktır. Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri ve Elazığ için çok önemli çalışmalar ve hizmetler üretiyor. Hizmet kalitesini yükseltme adına bugünde Elazığ TSO profesyonellerini burada ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Her zaman kardeş odamız Elazığ TSO ile işbirliğine açığız” dedi.

“A Sınıfı Olan Odalarla Kıyaslama Çalışmalarına Devam Edeceğiz

Diyarbakır TSO Genel Sekreteri Ferdani Gökdere Diyarbakır TSO  Genel Sekreter Yardımcısı Murat Demir’in katıldığı gün boyu süren kıyaslama  çalışmasını değerlendiren Elazığ TSO Genel Sekreteri M.Mehmet Karabulut, Elazığ TSO’nun akreditasyonda oda yönetim kurulunun tam destek ve katkıları ile A sınıfını hedeflediklerini  belirtti. Karabulut “Bu hedefe ulaşma noktasında odamız akreditasyon ekibimizle birlikte çok yoğun bir çalışma takvimi içerisindeyiz. Bugün bölgemizin çok önemli odalarından biri olan Diyarbakır TSO ile bir araya geldik. Hem Diyarbakır TSO Yönetim Kurulu Başkanımız, hem de genel sekreterimiz ile genel sekreter yardımcımız bizlerle çok yakından ilgilendiler. Gün boyu süren ziyaretimiz kapsamında özellikle iyi uygulama örneklerini kıyaslama imkanımız oldu. Diyarbakır TSO’nun tüm hizmet birimlerini bir bir ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceleme imkanımız oldu. Geçtiğimiz ay içerisinde TRB1 illeri ile zoom üzerinden bu çalışmayı gerçekleştirmiş ve yine çok yararlı sonuçlar elde etmiştik. Elazığ TSO olarak yıl sonuna kadar özellikle ülkemizdeki Akreditasyonda A sınıfı olan odalarla kıyaslama çalışmalarına devam edeceğiz. Hedefimiz Odamızı A sınıfına yükseltirken hem Üyelerimiz hem de ilimiz için çok daha proaktif bir oda olmaktır ”dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol