Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

Elazığ TSO ve HUMA Danışmanlık İşbirliğinde Drone Eğitimi

22-25 Haziran tarihleri arasında Elazığ TSO Konferans Salonunda 4 gün sürecek eğitimler kapsamında katılımcılara uygun ücretlendirme ile Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü onaylı DRONE Ehliyeti verilecek…

DRON Ehliyeti bir çok sektörün için arıt ihtiyaç duyulan bir yetkinlik oldu…

Elazığ TSO Gelişim Akademi ile Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) İnsansız Hava Aracı (İHA) Yetkili Eğitim Kuruluşlarından biri olan ve Türkiye genelinde bir çok üst düzey kuruluşa hizmet sağlayan HUMA Danışmanlık ve Eğitim Ltd.Şti. ile yapılan işbirliği ile Elazığ’da İHA-0 ve İHA-1 eğitim anlaşması yapıldı.

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, Elazığ TSO Gelişim Akademi’nin toplumun bir çok alandaki ihtiyaç ve beklentilerine karşılık vermek için hummalı bir çalışma yaptığını ifade etti.

Başkan Arslan değerlendirmesinde, “22-25 Haziran tarihleri arasında Elazığ Konferans Salonunda verilecek olan 36 saatlik eğitimlere katılanlara İHA-0 (0.5-4 Kg Ağırlığındaki İHA’lar) ve İHA-1 (Kalkış ağırlığı olarak 25 kg) iki farklı tipte, SHGM onaylı TİCARİ İHA PİLOT LİSANSI (Drone Ehliyeti) verilecektir.

Özellikle; Harita, Tapu kadastro, Orman, Tarım Arazileri, Fen İşleri, Park Bahçe Müdürlükleri, Yerel Belediyeler, Basın ve Yayın kuruluşları gibi alanlarda görev icra eden kişilerin günün ihtiyaç ve koşullarına göre artık ihtiyaç duydukları bir yetkinlik haline gelmiştir.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası olarak hem üyelerimizin hem de ilimizde ilgili meslek ve kurumların bu ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik yapılan anlaşma neticesinde; başvuru sayısına göre kişi başına maliyet 600-800 TL olarak belirlenmiştir. Başvuru sayısı 15 kişi altında olur ise 800 TL- 25 kişi altında 700 TL, 35 kişi ve üzerinde olması haline ise 600 TL olarak ücretlendirilecektir.

Başta Üyelerimiz olmak üzere, ilgili sektör temsilcileri ve konuya ilgi duyan tüm vatandaşlarımız 18 Haziran Cuma gününe kadar; Derya Sekban (0 531 634 73 88) ile iletişim sağlayarak kayıt yaptırmaları gerekmektedir” dedi.

ELAZIĞ TİCARET VE SANAYİ ODASI

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol