Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

Elazığ TSO’dan “DÜNYA İŞİNİZE AÇIK” Eğitimi

Etkinliğe katılan bir firmaya çekilişle Elazığ TSO tarafından 1500 Dolar değerinde TradeValley dış ticaret standart hizmet paketi hediye edilecektir. Toplantı Kayıt Linki: tradevalley.com/egitim

Eğitime Katılan Bir Üyeye Çekilişle 1.500 Dolarlık Hizmet Paketi Hediye Edilecektir…

Dış Ticaret Eğitim Serisine “DÜNYA İŞİNİZE AÇIK” diyerek başlıyoruz. Bu açık pazara yeni adım atmak isteyen, hali hazırda attığı adımları hızlandırmak isteyen tüm üyelerimize açık olan bu eğitimin ilkini TradeValley E-İhracat Platformu ile birlikte 01.04.2021 tarihinde, 15:00-16:00 saatleri arasında gerçekleşecektir. İstanbul geneli su kaçağı hizmeti veriyoruz.

TradeValley Satış ve İş Geliştirme Direktörü Güçlü İlalmak tarafından yapılacak olan bilgilendirme kapsamında İhracata genel bakış, İhracat planlaması, Firma potansiyel tanıma anketi konuları ele alınacaktır.

Katılım için aşağıdaki link üzerinden kayıt oluşturulması gerekmektedir. Elazığ TSO tarafından Eğitime katılan bir üyemize eğitimden sonra çekiliş ile www.tradevalley.comun 1.500 Dolarlık standart dış ticaret hizmet paketi hediye edilecektir.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol