Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI suriye

Bu haber kez okundu.

ELAZIĞ ÜLKÜ OCAKLARI’NDAN GENÇLİK ŞÖLENİ

Ülkü Ocakları Elazığ İl Başkanlığı tarafından Ali Kınık, Atilla Yılmaz Ve Kaya Kuzucu'nun katılımlarıyla, “Ülkü Işığında, Turan Yolunda Kızılelma Gençlik Şöleni" düzenlendi.

Şölene MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Elazığ, Malatya ve Tunceli illeri AK Parti ve MHP il başkanları, AK Parti ve MHP kadın kolları ve Gençlik Kolları Başkanları, MYK üyeleri, Ülkü Ocakları başkanları, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ülkü Ocakları İl Başkanı Reha Talha Aygen, Elazığ’ın ülkücü hareketin geçmişinde önemli bir yeri olduğunu belirtti. Aygen, “Elazığ’ın Ülkücü Hareketi’nin şanlı sayfalarında göz kamaştırıcı bir yeri vardır. Bu cennet köşesi şehrimiz Ülkücü Harekâtın mücadelesinde ana damarlarından birsi ve en önemli yeridir. Elazığ tarih demektir. Doğu ve Güneydoğuya açılan yolların kavşak ve karar noktasıdır bugün Hazarbaba Dağı gibi görkemli. Bugün Elazığ Ülkücü yeni bir destanına yeni bir dirilişine ve yeniden şahlanışına şahitlik etmektedir.

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, milli şair Mehmet Akif Ersoy’un sözleri ile katılımcıları selamladı.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Rusya Ukrayna arasındaki savaşa değindi. Yıldırım, “Bugün komşu devletlerimize dünyada gelişen olaylara baktığımız zaman Ukrayna konusu bizleri ziyadesiyle endişelendirmektedir fakat Türkiye bir Ukrayna değildir. Ukrayna bugün savaşacak bir genç bir insan bulmamaktadır. Türkiye ise kendisini 57. Alaya benzeten bir gençlik teşkilatına sahiptir. O yüzden bu ülkenin sonsuza kadar var olacağının huzur, barış içerisinde yaşayacağımızın teminatı Ülkü Ocaklarından yetişen arkadaşlarımızdır” dedi.

Konuşmaların ardından gençlik şöleni Ali Kınık, Atilla Yılmaz ve Kaya Kuzucu'nun seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle devam etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol