Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK suriye MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI

Bu haber kez okundu.

ELAZIĞ VE DİYARBAKIR  KARDEŞ ODA PROTOKOLÜ İMZALADI

Diyarbakır TSO Heyeti ile Elazığ TSO Meclis Toplantı Salonu’nda, kardeş oda protokolü için bir araya gelen Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, yaptığı konuşmada bölgenin iki kadim kentinin tarihi süreç içerisinde hep kardeş olduğunu, protokolle de bunu tescillediklerini ifade etti.

 Arslan; “Odamız tarafından bugüne kadar; Çorlu, Malatya ve Rize Ticaret ve Sanayi Odaları’mızla kardeş oda protokolleri imzaladık. Buna Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odamızı da ekliyoruz.

Bu protokolü, bölgesel işbirliklerinin gelişmesi adına çok önemsiyoruz.

Mehmet Kaya başkanımız yaptığı , bizlere hep örnek olan ve Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine çok değer katan bir insan.

TOBB çatısı altında da birlikte görev yapıyoruz.

Önümüzdeki süreç içerisinde, her iki odamızın müşterek çalışmalar yapması ve projeler yürütmesi için, hem yönetim organları olarak bizler, hem de profesyonellerimizle çok yoğun bir gayret içerisinde olacağız.

Ben bu düşüncelerle, protokolün hayırlı olmasını diliyor, Diyarbakır TSO Heyeti’ni, ilimizde ve odamızda ağırlamaktan çok büyük bir mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum” dedi.

“Elazığ TSO’yu İlgiyle Takip Ediyoruz”

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya ise yaptığı değerlendirmede, “İlk ziyaretimizi, Elazığ’a yapmayı kararlaştırdık.

Çünkü Elazığ Diyarbakır’la her zaman kardeş olan bir ildir.

Ayrıca Elazığ TSO’nun çalışmalarını yakından ve ilgiyle takip ediyoruz.

Başkan Asilhan Arslan, TOBB çatısı altında çok önemli görevler alarak, bölgemizin temsilcisi olarak bizleri gururlandırıyor.

Kendisinin, Elazığ ve iş dünyamız için bir şans olduğunu düşünüyorum.

Heyetimizle birlikte ilk önce Harput’ta Prof.Dr. Sayın İsmail Aytaç beyin çok detaylı bilgilendirmeleri ve aydınlatıcı tanıtımı ile güzel bir gün geçirdik.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nın özellikle deprem sürecinde yaptığı çağrı ve çalışmaların, burada yaşanan acıları ne kadar hafiflettiğini çok iyi gördük.

Koordinasyondaki çalışmalarınız gerçekten her türlü takdirin üzerindedir.

Bu sadece Elazığ’a özgü bir deprem değildi, bölgeyi üzen bir depremdi.

Ticaret ve Sanayi Oda’mızın o çağrısının, Türkiye’de yarattığı ses tüm illerdeki Ticaret Sanayi Odaları’nın Elazığ’a, bir günde ulaşmaları gerçekten bir göstergesiydi.

O anlamda öncelikle sizleri tebrik ediyoruz ve tekrar geçmiş olsun diyoruz.

İnşallah böyle bir acıyı Elazığ bir daha yaşamaz, hiçbir ilimiz de yaşamaz.

Protokolümüz ile bir çok ortak projeyi birlikte yürütecek bir sürecin başlatılmasını umut ediyoruz.

Ben de, bu düşüncelerle hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.  

Kaya’nın konuşmasının ardından kardeş oda protokolü imzalandı

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol