Öne Çıkanlar ELAZIĞ ATAĞI elazığ şahinşerifoğlu GAKGODAN MESUTU YOK 20 EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ SUÇLULARA GÖZ AÇTIRMIYOR HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Bu haber kez okundu.

Elazığ’ın Tarımı Masaya Yatırıldı

Tarım ve Orman Bakanlığı’nda Elazığ’ın tarım ve sulama ile ilgili çalışmaları masaya yatırıldı. Elazığ’ın tarım potansiyelinin artırılması, sorunlarının çözümü ile yakından ilgilenen Hemşerimiz Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç, DSİ Genel Müdürü Kaya Yıldız ve yetkililerle bir araya gelerek, Elazığ’ı konuştu.


DSİ Genel Müdür Kaya Yıldız, iki bakanlığın yetkilileri ile bir araya gelen Bakan Yardımcısı Tunç, Elazığ’ın tarımsal sulama, içme suyu, baraj ve göle yatırımlarında gelinen son durum hakkında bilgiler aldı. Memleketinin tarım ve hayvancılığının gelişmesi için özverili çalışmalar yapan Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Tunç, toplantıda ilin tamamlanan, devam eden, planlanan ve proje aşamasındaki yatırımlarının durumunu masaya yatırdı.

Tunç toplantıda devam eden projelerin tamamlanması ve şehrin tarımsal alanların sulanması ile ilgili sıkıntıların giderilmesi için hızlı davranılmasını istedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol