Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI suriye

Bu haber kez okundu.

ELAZIĞSPOR'DA GALİBİYETTEN BAŞKA DÜŞÜNCE YOK!

3. Lig 1. Grup'ta kümede kalma mücadelesi veren Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor cumartesi günü ilimizde oynanacak olan 1954 Kelkit Belediyespor maçı hazırlıklarını Sportif Direktör Alattin Tutaş yönetiminde sürdürüyor.

Karaman Belediyespor Maçının ardından Teknik Direktör Cafer Aydın ile yollarını ayıran Elazığspor’da yeni Teknik Direktör Levent Eriş’in bugün takımın başında idmana çıkması bekleniyor. Hafta sonunda oynanacak olan 1954 Kelkit Belediyespor Maçı hazırlıklarını Sportif Direktör Alattin Tutaş yönetiminde sürdüren Bordo Beyazlı temsilcimizde hedef galibiyet.

Sportif Direktör Alattin Tutaş, “Takımımız aramıza yeni katılan arkadaşlar ile arzu ettiğimiz düzeye geldi. Oyuncularımız her geçen gün takımı adapte olmaya başladılar. Yaşanan teknik direktör değişiminin de olumlu yansıması olacaktır. Levent Hoca takımın başına geçene kadar takımı bu maça hazırlama görevini yerine getireceğim. Hafta sonunda arzuladığımız, uzun zamandır alamadığımız galibiyeti alıp hedefimize ulaşma adına ilk adımı atacağımıza inanıyorum. Futbolcularımız da bu istek ile çalışmalarını sürdürüyorlar.”dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol