Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI suriye

Bu haber kez okundu.

ELAZIĞSPOR ESKİ BAŞKANI HACIMURAT YÜMLÜNÜN BASIN AÇIKLAMSI BÖLÜM 2

Elazığspor’un eski başkanı Hacı Murat Yümlü, Selçuk Öztürk’e sert ifadelerle yüklendi. Öztürk’ün geçtiğimiz gün düzenlediği basın toplantısında sarf ettiği, “Hacı Murat Yümlü gibi sahtekarların sözüne inanmasınlar. Bu adama bu şehirde itibar gösteriliyor. Ben buna deli oluyorum işte. Böyleleri geliyor 5 tane yalan söylüyor prim kazanıyor. Bu şehrin şerefi var. Biraz dik olalım ya” cümlelerine cevap veren Yümlü, “Bana mezar, at hırsızı diye söylemlerde bulunuyor. Bir mezar, at hırsızı varsa sensin” ifadelerini kullandı.

"SARHOŞ KAFAYLA ÇIKIYOR TOPLANTIYA..."

Bana mezar, at hırsızı diye söylemlerde bulunuyor. Bir mezar, at hırsızı varsa sensin. Sen Elazığspor’un hayatını çaldın. Değil 3. Lig, BAL’a bile düşmek şereftir diyorsun. Şeref böyle mi olur? Elazığspor’u bile bile küme düşürdün sen. Hacı Murat senin tüm kirli işlerini bildiği için bugün sallıyorsun. Yazık günah sen bu takımdan ne istiyorsun? Selçuk Öztürk’te saygı hürmet kalmamış. Sarhoş kafayla çıkıyor toplantıya. Çıktı sevgili belediye başkanımıza söylendi. İkincisi bana. İki cihanda hakkımı helal etmiyorum. Onun seviyesine düşmem yakışmaz bize. Bir başkanın konuşmasına dikkat etmesi gerekiyor. Söyledikleri ile bir ili temsil ediyor. Selçuk tamamen zıvanadan çıkmış. Bir doktora gitmesini tavsiye ediyorum” dedi.

“BEN YÖNETİCİ DE OLURUM”

Şartlar oluşursa Elazığspor’u kurtarmak için elimden geleni yaparım diyen Yümlü, “Şahin Başkanı net duruşundan dolayı kutluyorum. Elazığspor’un bu adamdan kurtulması lazım. Benim başkan olmam önemli değil. Sevdam Elazığspor ayağa kalksın diye ben yönetici de olurum. Sonuçta bu bir sevgi yarışı. Selçuk Öztürk gittikten sonra çok sayıda insan başkan adayı olur bu takıma. Asilhan bey de o dönem iyi bir yönetim oluşturuyordu, geldi Ali Cengiz oyunuyla başkan oldu” şeklinde konuştu.

ÇOBANI GETİRSEN BU TAKIM DÜŞMEZDİ

Yümlü konuşmalarını şöyle sürdürdü; “Yiğitcan’ı tutmak için 100 milyar ödüyorsun. Elazığ çocuklarına 1 kuruş vermedin. Ömer Yıldız son ana kadar bekledi ben konuştum. Ödeme yapılmayınca gitti. Elazığ çocuklarının eline ver 1000 TL, 500 TL, 300 tl. Futbol takımı böyle olmaz. Tuttun oğlunun çeklerini verdin Elazığspor’u yine borçlandırdın. Her ay 20-30 Milyar Elazığspor’dan kazanıyor. Yarın o bürgün stat bitecek amacı oradan nemalanmak. Elazığspor 3. Lig’e düştüğü için borcu 10 Milyon TL’ye biter. Çobanı getirsen bu takım düşmezdi.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol