Öne Çıkanlar KENT MEYDANI VE YER ALTI OTOPARKI PROJESİ HİZMETE HAZIRLANIYOR Rektör Göktaş Fakülteleri Ziyaret Etti yaz sıcaklıkları YENİCELİ KEMALE ANMA PROGRAMI DÜZENLENECEK Güneş enerjisi ile su ısıtma sistemi satın alınacaktır

Bu haber kez okundu.

Elazığspor Gönüllüleri Derneği'nden moral yemeği

Bölgesel Amatör Lig’deki tek temsilcimiz MH Fırat Üniversitesi, Elazığspor Gönülleri Derneği Başkanı Erhan Eren Kurnaz ve yönetim kurulu üyelerinin takım onuruna düzenlediği barbekü partisinde buluştu. Elazığ Belediyespor Tesisleri’nde düzenlenen organizasyona Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, kulüp başkanı Prof. Dr. Eyyüp Yıldırım, Elazığspor Gönülleri Derneği Başkanı E. Eren Kurnaz ile yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve sporcular katıldı. Yemek organizasyonu sonrası Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Elazığspor Gönülleri Derneği Başkanı E. Eren Kurnaz ve kulüp başkanı Prof. Dr. Eyyüp Yıldırım açıklamalarda bulundu.

GÖKTAŞ: “TAKIM BÜTÜN ŞEHRİ TEMSİL EDECEK”

Yaşanan pandemi süreci nedeniyle takımın maddi anlamda ciddi sıkıntılar yaşadığını belirten Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, “Elazığlı hemşerilerimiz sağolsunlar takımımıza destek oldular. Kendilerine teşekkür ediyorum. Hemşerilerimizin duaları takımımızla olacak. Takım sadece üniversitemizi değil, bütün şehri temsil ediyor. Maçlar sıkıştırıldı. Gençler uzun süredir bir arada maçlara hazırlandı. Emeklerinin boşa gitmemesi için şehrimizden destek bekliyoruz. Spor üniversitenin tanıtılması için büyük bir fırsattır. Futbol takımımız sadece bizi değil, bütün şehri temsil edecek. Çarşamba günü ilk maçımızı oynayacağız İnşallah iyi bir başlangıç yaparsak devamı gelecektir” dedi.

KURNAZ: “ÜÇ TAKIMIMIZIN YANINDAYIZ

Elazığspor gibi Elazığ sporunun yanında olduklarını göstermek amacıyla MH Fırat Üniversitesi’ni ziyaret ettiklerini dile getiren Elazığspor Gönüllüleri Derneği Başkanı Erhan Eren Kurnaz, “Eyyüp hocamızın bizim eski takım arkadaşımız. Gördüğümüz ortam çok mutlu etti bizi. Takımın bu atılımları gelecek adına bizleri ümitlendiriyor. Üç takımımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Her zaman destek olacağız. Fırat Üniversitesi’nde rektörümüz Feyzi Bingöl dönemindeki çıtayı görüyoruz. Şimdiden bu yapının oluşması, şehirden destek görmesi bizleri sevindiriyor” şeklinde konuştu.

YILDIRIM: “HEDEFİMİZ BÜYÜK”

MH Fırat Üniversitesi Kulüp Başkanı Prof. Dr. Eyyüp Yıldırım ise, “Sezona iddialı bir şekilde hazırlanıyoruz. Biz kulüp olarak Elazığ’a hizmet etmek ve 3. Lig’e taşımak noktasında elimizden gelen tüm gayreti sarf ediyoruz. Elazığ halkı da sağolsun yanımızda. Sayın rektörümüz de sürekli yanımızda. Sayın belediye başkanımız burada kamp yapmamız noktasında bize destek oldu. Hedefimiz büyük. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol