Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler yerelhaber  elazığ

Bu haber kez okundu.

“Elazığspor hepimizden büyüktür, hepimizden değerlidir!”

Elazığspor Gönüllüler Derneği Başkanı Erhan Eren Kurnaz siyasilerin onay vermediği borcu mevcut yönetimin üstlenmesini, tahtayı ve transfer çalışmaları içinde siyesilerin kaynak bulması için teklifte bulundu…

Bahaneler ile Elazığspor’un kaderine terkedilmesine asla sessiz kalmayacaklarını ifade eden Başkan Kurnaz; “Elazığspor hepimizden büyüktürhepimizden değerlidir.”dedi…

31 Ocak’ta sona erecek Ara Transfer Dönemi öncesi belirsizliğin yaşandığı Elazığspor’a gönül verenlerin biraraya gelerek ellerini taşın altına koyma vaktinin geldiğini hatta geçtiğini aktaran Eren Kurnaz; “Herkes destek versin ancak mevcut Başkan’da yaptığı büyük transfer hatalarının, kabul görmeyen borç kalemlerinin cezasını çeksin.”ifadelerini kullandı.

Elazığspor Gönüllüler Derneği Başkanı Erhan Eren Kurnaz’ın açıklamaları şöyle;

“Elazığspor Başkanı’nı dinlediğimizde adam haklı, borç çok kimse destek olmuyor !!

Siyasilerimizi dinlediğimizde adamlar haklı, saçma sapan borç yükü var. Yarım maç oynayan futbolcunun 190.000 Euro alacağı var. Saçma sapan avukat, vekil alacakları var.

Ama bütün bunlar Elazığspor’u kaderine terk etmeye sebep değildir beyler!!Elazığspor hepimizden büyüktür, hepimizden değerlidir. Elazığspor’a gönül vermiş olanlar, bizler diyoruz ki; samimi olun bir araya gelin herkes taşın altına elini koysun. Siyasilerimizin onay vermediği borç miktarını şimdiki yönetim üstlensin borcu hibe ederek ödeyip kapatsın.  Geri kalan miktarı tahtayı açma ve transfer yapma kaydı ile siyasilerimiz kaynak bularak çözsün. Samimi iseniz her iki tarafın bahanelerini ortadan kaldıracak bir çözümdür bu. Herkes destek versin ancak mevcut başkan da yaptığı büyük transfer hatalarının, kabul görmeyen borç kalemlerinin cezasını çeksin. Böylece Elazığspor düzlüğe çıkma adına büyük bir adım atmış olacaktır.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol