Öne Çıkanlar seçim2023 İl Hıfzıssıhha Meclisinden Yeni Kararlar Gıda Denetim Seferberliği Başlatıldı Yaz Etkinlikleri Başlıyor Gençlere Online Spor Eğitimi

Bu haber kez okundu.

"ELAZIĞSPOR'UN, AKILDAN ÇOK MALİ DESTEĞE İHTİYACI VAR!"

Elazığspor Eski Kulüp Başkanları'ndan Sedat Karataş, devre arasında transfer tahtasının mutlak açılması gerektiğine dikkat çekerek; ". Tahtanın açılmaması demek, Elazığspor'un kapanması demek, amatöre düştüğü zaman böyle bir borcu hiç bir şehir kaldıramaz."dedi.

Elazığspor'un yaşaması için ilin siyasilerinin, belediye başkanının ciddi şekilde taşın altına elini koyması gerektiğini ifade eden Karataş, Elazığspor'a yardım edilmesinin tam zamanı olduğunu ancak 54 yıllık çınar konusunda farklı bir plan varsa da bunun kamuoyuyla paylaşılması gerektiğini söyledi.

Başkan Karataş'ın önemli açıklamalarından derlediğimiz satır başları şunlar;

ELAZIĞSPOR'DAN VAZGEÇİLMİŞSE BUNU KAMUOYUNA AÇIKLASINLAR...

"Elazığspor, Elazığımız'ın maalesef yetim çocuğu, kanayan yarası. Ciddi bir şekilde sıkıntılı bir süreç yaşıyor. Son 3 yıldır özellikle her yıl küme düştü ve bu yıl 3. Lig'de var olma mücadelesi veriyor. Geçen yıl depremde ligden geri çekilmeseydi belki de şuan komple amatörde, amatörün kara tarihine girecekti. Bu süreçte bir çok başkan geldi geçti. Fütursuzca harcamalar oldu, ciddi manada borçlara girildi. Bundan sonra Elazığspor için neler yapılabilir?  İlimizin siyasileri, belediye başkanımız ciddi bir şekilde ellerini taşın altına koymaları gerekiyor, eğer Elazığspor'u yaşatmak istiyorlarsa. Şehrimizin buna gücü yeter ama farklı bir plan varsa Elazığsporumuz'dan vazgeçilmişse de kamuoyuyla paylaşılması gerekiyor. "

ELBETTE BİZİMDE HATALARIMIZ OLMUŞTUR.

"Eğer Elazığspor'a sahip çıkılırsa, destek verilirse bu zor durumdan kurtulacağına inanıyorum. Ama mevcut başkan, Serkan Başkan bizim arkadaşımız ama mali olarak bu yükü kaldıracak durumda değil. Serkan Başkanımız tamamıyla iyi niyetli. Elazığspor'u yaşatmak, sahipsiz bırakmamak adına göreve talip oldu. Elazığsporumuz, 2-3 yıldır Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları'nın destekleriyle ayakta durmaya çalışıyor. Bu katkılarından dolayı Belediye Başkanımıza teşekkürlerimi iletiyorum sizin aracılığınızla. Bu konuda milletvekilleri ve belediye başkanımızın kesinlikle destekleri şart. Destek olunmaması demek Elazığspor'un kapanması noktasına gelmesi demektedir. Allah yardımcısı olsun. Biz bu zamana kadar Elazığspor yaşasın diye birçok fedakârlıklar da bulunduk. 72 milyon civarında bir borç ödedik. Ciddi bir borç Türkiye Ligleri'nde, 1. Lig'de hiç bir kulüp başkanının, kulüp yönetiminlerin 2 yılda ödeyemediği bir borcu ödedik. Çok ciddi başarılara da imza attık. -6 puanların tekrar alınması dünya tarihinde bir ilk oldu 1. Lig'de. Ben bunları başarılı olarak buluyorum ama Süper Lig'e çıkamamakta bir anlamda başarısızlıktır. Ama aldığımız süreç sıkıntılı bir süreçti, elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Elbette bizimde hatalarımız olmuştur. Bu konuda da tekrar hata yapılmaması için üzerimize düşen bir şey varsa biz buradayız."

* TAHTANIN AÇILMAMASI DEMEK, ELAZIĞSPORUN KAPANMASI DEMEK...

"Serkan başkanla ara sıra görüşüyoruz, tavsiyelerimizi söylüyoruz ama Elazığspor'un şuanda fikirden, akıldan ziyade mali desteğe ihtiyacı var. Bu konuda da söylediğim gibi yani şehrin dinamikleri olan milletvekilleri, belediye başkanının girişimleriyle Ankara'da, Elazığ'lı büyük iş adamlarından destek alınarak bu süreç atlatılabilir. Tahtanın açılmaması demek, Elazığspor'un kapanması demek, amatöre düştüğü zaman böyle bir borcu hiç bir şehir kaldıramaz. Yardım edilecekse şuan aralık ayındayız, transfer tahtasının açılacağı aydayız. Bu süreç tamda zamanı. İnşallah hem birlik olurlar hem forma, hem de isim hakkı sponsorluğundan Elazığspor'a katkı sağlayacak projelerde destek olurlar diye umut ediyoruz."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol