Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI suriye

Bu haber kez okundu.

Elazığspor'un Kader Haftası!

Temsilcimiz TY Elazığspor, Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’un 30. Haftası’nda bugün kendi evinde Vanspor FK ile kozlarını paylaşacak. Zorlu maçın hazırlıklarını yaptığı tek antrenmanla tamamlayan temsilcimizde eksik yada cezalı oyuncu bulunmuyor. Bordo-Beyazlı ekibimiz adına hayati öneme sahip olan maçta kazanmaktan başka bir çare yok.

DOĞUKENT'TE 27. RANDEVU
Bordo-Beyazlı Temsilcimiz ilk kez 1983-1984 Futbol Sezonu’nda 2. Lig’de karşılaştığı Vanspor FK ile 37 senelik ezeli rekabette 27. randevuya çıkacak. Elazığspor, ezeli rekabette 26 maçta rakibine karşı 10 galibiyet ve 7 mağlubiyet aldı. 9 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Gollerde de 34-32 Elazığspor üstünlüğü söz konusu.

MUHTEMEL ONBİR
Bordo-Beyazlı ekibimizin sahaya; Ali, Eren, Ömer Faruk, Yiğitcan, Hebat, Kadir Bekmezci, Cihan, Kadir Taşoğlu, Cengizhan, İzzet ve Muhammed İldiz onbiriyle çıkması bekleniyor. 24 Mart Çarşamba günü saat 14.00’te Doğukent Stadı’nda oynanacak olan ve İstanbul Bölgesi’nden Burak Taşkınsoy’un yöneteceği maç Misli.com’un mobil uygulamasından canlı olarak yayınlanacak.

AYDIN: MUTLAKA KAZANMALIYIZ...

Ligde kalma yolunda son derece önemli bir maça çıkacaklarını belirten Tetiş Yapı Elazığspor Teknik Direktörü Cafer Aydın; ”Artık her maçımız bir final. Ligde kalma adına verdiğimiz mücadelede rakiplerimiz ile aramızda ki puan farkını sorun etmeden kendi işimize bakmak zorundayız. Biz kazanma adına gerekli mücadelemizi verip istediğimizi almak zorundayız. Biz kazanamadığımız zaman rakiplerimizin ne yaptığının hiçbir önemi yok. Bugün son derece zorlu bir müsabaka oynayacağız. Kendi sahamızda oynayacağımız Vanspor maçını rkazanmak zorundayız. Ligde kalma ümitlerimizi korumak ve gelecek haftalara taşımak için bu maçtan üç puanla aylırmamız gerekiyor.Takım olarak bu maçın öneminin farkındayız. Bugün sahada hem rakibimizden daha çok isteyecek , daha çok mücadele edecek, rakibe boş alan bırakmayacak ve gireceğimiz pozisyonları da değerlendirip 90 dakikanın sonucunda istediğimizi alarak sahadan ayrılmak istiyoruz.Hazırlıklarımızı bu yönde tamamladık.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol