Öne Çıkanlar BAŞKAN ÖZDOĞAN: ŞEKERİNDE TADI KAÇTI Kalman: Konteyner Kentlerde Kalan Depremzedeleri Derhal Konutlara Yerleştirin ELAZIĞMALATYA HATTINDA AFET MÜDAHALE MERKEZİ KURULACAK Milletimizin Hür İradesine Zincir Vurulamayacağının İlanıdır… İşçi Alacaklarının Tahsili İmkansız Hale Gelecek

Bu haber kez okundu.

"ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYACAĞIZ"

Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ve beraberindekiler göreve yeni atanan Elazığ Tarım İl Müdürü Ali Kılıç ve Elazığ Milli Eğitim İl Müdürü Mehmet Yiğit ile bir araya geldi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Tarım ve Orman İl Müdürlüklerini ziyaret Eden Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, paydaşları ile birlikte şehrin kalkınması için ellerini taşın altına koyacaklarını söyledi.

Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Meclis Başkanı Mehmet Emin Ayaz, Yönetim Kurulu Üyeleri, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret etti.

Ziyaretleri ile ilgili açıklamada bulunan Başkan Mehmet Ali Dumandağ, “Bugün Ticaret Borsası meclis başkanı ve yönetim kurulu üyelerimizle değerli Tarım Müdürümüze yeni görevinden dolayı ziyaretine geldik. Allah hayırlı uğurlu etsin. Tabi ki il müdürümüz Elazığ’ın her köyünü, her mahallesini biliyor. Elazığ’a iyi hizmetler vereceğine inancımız tamdır. Her zaman paydaşız. Bir Ticaret Borsası olarak dün olduğu gibi bugün de tarım müdürlüğümüzle birlikte ilimize ne kazandıracağız diye elimizi taşın dibine koyacağız. Bende yeni müdürümüze görevinde başarılar dilerim. Kendisinin başarılı olacağına inanıyorum. Allah hayırlı ve uğurlu etsin” ifadelerini kullandı.
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol