Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK suriye MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI

Bu haber kez okundu.

ELMEZ-DERDEN ÜYELERİ İÇİN ÖNEMLİ PROTOKOL

İndirim protokolünü El-Aziz Emlakçılar Derneği Başkanı Nuri Gülyüz ve Alfa İlaçlama ve Çevre Sağlığı Sahibi Mehmet Alpan tarafından imzalandı.

 “ESNAFLARIMIZ YÜZDE 20 İNDİRİM ALACAK”

Protokol sonrası açıklamalarda bulunan El-Aziz Emlakçılar Derneği Başkanı Nuri Gülyüz, esnaflarının yapılan protokolle yüzde 20 indirim alacaklarını ifade ederek esnafları için faydalı olan tüm çalışmalarda yer alacaklarını ifade etti.

Başkan Gülyüz; “Biz, ELZEM-DER olarak esnaflarımızın her zaman yanındayız.

Bugün Alfa İlaçlama ve Çevre Sağlığı ile indirim protokolü imzaladık.

Protokolümüz iki tarafa hayırlı olsun.

Esnaflarımız, dezenfekteden  yüzde 20 indirimli faydalanacak.

Pandemi sürecinde dezenfektenin önemi çok iyi gördük.

Yaz mevsiminde esnaflarımız işletmelerini ve gayrimenkullerini uygun fiyata ilaçlama yapabilecekler. Ben desteklerden dolayı Mehmet Alpan beye teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.

“UZUN YILLARDIR BU SEKTÖRDEYİZ”

Alfa İlaçlama ve Çevre Sağlığı Sahibi Mehmet Alpan’da, Dezenfektenin gün geçtikçe öneminin arttığını ifade ederek “Bugün firma olarak El-Aziz Emlakçılar Derneği ile protokol yaptık.

Esnaflarımıza yüzde 20 indirim sağladık. El-Aziz Emlakçılar Derneği Başkanımız esnafları için güzel çalışmalara imza atıyor.

Bizleri kabul ettiği için Nuri Başkanımıza teşekkür ediyorum. Protokolün iki tarafa hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol