Öne Çıkanlar KENT MEYDANI VE YER ALTI OTOPARKI PROJESİ HİZMETE HAZIRLANIYOR Rektör Göktaş Fakülteleri Ziyaret Etti yaz sıcaklıkları YENİCELİ KEMALE ANMA PROGRAMI DÜZENLENECEK Güneş enerjisi ile su ısıtma sistemi satın alınacaktır

Bu haber kez okundu.

EMNİYET YENİ YILA MÜCADELE İLE GİRDİ

Elazığ Emniyet Müdürlüğü yeni yılda da suçla mücadelesini sürdürüyor. Elazığ Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada,  gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında farklı suçlardan göz altına alınan 4 kişinin adli mercilere sevk edildiği ifade edildi. 

220 Gram Uyuşturucu Ele Geçirildi

Elazığ Emniyet Müdürlüğü  uyuşturucu ile mücadele kapsamında yaptığı çalışmalarda toplamda 220 gram uyuşturucunun ele geçirildiğini açıkladı. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’müz tarafından, uyuşturucu ile mücadele kapsamında; ilimiz genelinde meydana gelebilecek her türlü uyuşturucu madde kullanımı, ticareti ve sevkiyatının önlenmesine yönelik olarak,  31 Aralık 2021 günü Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı, koordinesinde yürütülen çalışmalar sırasında; ilimiz yol güzergahlarında seyir halinde kontrollerini yapmakta olan narkotik ekiplerimizin, bir seyahat firmasına ait yolcu otobüsünden inen İ.T. (33) isimli şahsı şüphe üzerine durdurmuş, şahsın yapılan üst aramasında herhangi bir suç unsuruna rastlanılmamış, ancak elinde bulunan yolcu boyun yastığı incelendiğinde içine zulalanmış vaziyette 207 gr Metamfetamin maddesi ele geçirilmiştir.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol