Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

En Başarılı Tezler Ödüllendirildi

Fırat Üniversitesi Mavi Salon’da düzenlenen ödül törenine; Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Soner Özgen, Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, Genel Sekreter Prof. Dr. Sinan Akpınar, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Kürşat Alyamaç ile öğretim üyeleri katıldı. 

Programın açılış konuşmasını yapan Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Kürşat Alyamaç, “büyük emeklerle ortaya çıkan lisansüstü tezlerin tamamlanmasında emeği geçen hocalarımızı ve öğrencilerimizi kutluyorum” dedi.

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ise lisansüstü tezlerin çok büyük gayret isteyen ve akademik hayatı şekillendiren bir yol haritası olduğunu belirterek, Fen Bilimleri Enstitüsü’nün misyon olarak üniversitelerde önemli bir yerde olduğunu söyledi.

En başarılı ödülünü alan akademik personeli ve öğrencilerini kutlayan Rektör Prof. Dr. Göktaş, Üniversite olarak bu tür başarıları ödüllendirmeye devam edeceklerini söyledi.

Konuşmaların ardından en başarılı lisansüstü tez ödülünü alan akademik personele ve öğrencilerine Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Soner Özgen, Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, Genel Sekreter Prof. Dr. Sinan Akpınar ve Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Kürşat Alyamaç tarafından teşekkür belgeleri verildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol