Öne Çıkanlar TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır… Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

En çok puan toplayan Elazığspor hocaları

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz TY Elazığspor geride kalan sezon 4 farklı teknik direktör ile çalıştı. 2. Lig 2020-2021 futbol sezonunu 18.sırada tamamlayarak 26 yıl sonra 3.Lig'e düşen Elazığspor, 4 teknik direktör ile çalıştı. 38 hafta süren 2.Lig Kırmızı Grup'ta 36 puan toplayan bordo-beyazlı takımda en çok puanı toplayan teknik adam Cafer Aydın oldu. Temsilcimiz Elazığspor Cafer Aydın yönetiminde 14 maçta 12 puan toplarken Levent Eriş döneminde ise 7 maçta 10 puan topladı.

Hocalar ve Puanlar

Temsilcimiz Elazığspor, 2020-2021 futbol sezonunda Levent Eriş, Orhan Kaynak, Ümit Tekoğlu ve Cafer Aydın ile çalıştı.

Elazığspor’da görev alan teknik adamların istatistikleri şöyle:

* Sezona Levent Eriş ile başlayan Temsilcimiz, ilk 7 haftada 3 galibiyet, 1 beraberlik elde ederken 3 kez yenildi. Levent Eriş'in ardından Eyüpspor Maçı'na İlhan Aydın gözetiminde çıkan Temsilcimiz Elazığspor rakibine 3-2'lik skorla mağlup olurken, Eriş'in ardından göreve getirilen teknik direktör Orhan Kaynak yönetiminde 10 maça çıkıldı. Bu maçlarda Temsilcimiz Elazığspor 2 galibiyet, 2 beraberlik, 6 mağlubiyet elde etti. Bordo-Beyazlılar Orhan Kaynak yönetiminde rakip filelere 13 gol atarken kalesinde ise 21 gol gördü.

Orhan Kaynak'tan sonra 19. Hafta'da Elazığ'lı Genç Teknik Adam Ümit Tekoğlu getirildi. Tekoğlu ile 6 maça çıkan Temsilcimiz Elazığspor bu süreçte 2 galibiyet, 4 yenilgi elde etti. Rakiplerine 9 gol atıp kalesinde 14 gol görürken, hiç berabere kalmadı.  

Elazığspor'da görev yapan 4.ve son teknik direktör Cafer Aydın oldu. Cafer Aydın'la 14 maça çıkan Temsilcimiz Elazığspor 3 beraberlik, 3 galibiyet ve 8 yenilgi alarak Kardemir Karabükspor ve Mamak FK'nın ardından küme düşen 3. takım oldu. Cafer Aydın'la 12 puan toplayan Gakgolar 29 gol kaydederken, kalesinde 41 gole engel olamadı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol