Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler  elazığ yenıufuk yeniufuk gazetesi yerelhaber

Bu haber kez okundu.

EROĞLU, ÖĞRENCİLER İLE BİR ARAYA GELDİ

Mesleki Kariyer Planlama etkinliği çerçevesinde; Prof. Dr. Mustafa Temizer Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe, Türk Veteriner Hekimleri Birliği Merkez Konsey Başkanı Ali Eroğlu, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Çalıcıoğlu, öğretim üyeleri, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Çalıcıoğlu, Türk Veteriner Hekimleri Birliği Merkez Konsey Başkanı Ali Eroğlu’nu, fakültelerinde ağırlamaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Türk Veteriner Hekimleri Birliği Merkez Konsey Başkanı Ali Eroğlu ise; Fırat Üniversitesi’nde genç veteriner hekimlerle birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi’nin Türkiye’de Avrupa Veteriner Eğitim Kurumları Birliği tarafından, akredite edilen ilk fakülte olmasından dolayı kutladı.

Eroğlu,"Türk veteriner Hekimleri Birliği olarak hedefimiz, mesleğimizin saygınlığı ile onurunu korumak, yüksek standardını ,sürdürülebilirliğini devam ettirmek ve mümkün olan en iyi hizmeti sunmak için kaliteli bir veteriner hekimlik eğitim, öğretimini ülkemize kazandırılarak, iyi donanımlarla çağdaş veteriner hekimlik uygulamasının gerçekleştirilmesidir” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Türk Veteriner Hekimleri Birliği Merkez Konsey Başkanı Ali Eroğlu, veteriner fakültesi öğrencilerinin sorularını yanıtladı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol