Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

Erol'dan Paşaya Vefa

Perşembe günü öğle saatlerinde Bingöl’den kalkış yapan Kara Kuvvetleri Komutanlığı’na ait Cougar tipi bir helikopter, Bitlis’in Tatvan ilçesine bağlı Çekmece Köyü ile Nemrut Dağı yakınlarında düşmüş, meydana gelen olayda, Elazığ 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş’ın da aralarında bulunduğu 11 askeri personel şehit olurken, 2’si yaralanmıştı.

Şehit korgeneralin kentteki tüm şehit aileleri ve gazilerle bire bir yakından ilgilendiği, gördüğü eksiklikleri anında giderdiği, zaman zaman ailelere hediyeler gönderdiği öğrenildi. Her kesim tarafından sevecenliği ve mütevazı kişiliği ile sevilen Korgeneral Erbaş, Elazığ halkının gönlüne taht kurmuştu.

CHP Milletvekili Gürsel Erol da Şehit Korgeneral Erbaş’ın isminin Elazığ Havalimanında yaşatılması gerektiğini ifade etti.

Tüm şehitlere Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı dileyen Milletvekili Gürsel Erol, “Korgeneral Osman Erbaş’ın adı Elazığ Havalimanın da yaşatılabilir, bunun meclise sunacağım” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Eroldan Paşaya Vefa

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol