Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

Erol’dan İsrail’e tepki yürüyüşü

Milletvekili Erol’un  İzzetpaşa Camii önünden başladığı İsrail’e tepki  yürüyüşüne Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı Nafiz Koca,  İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Mevlüt Or ve  CHP Elazığ İl Başkanı Yavuz Doğdu katıldı.

Erol İzzetpaşa Camii önünde başlattığı yürüyüşü öğretmenevi önünde sonlandırırken burada yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; 

“ İsrail Siyonizm’inin Filistinli kardeşlerimize yıllardır uyguladığı baskı ve zulme bir ışık saçmak için  çıkmış olduğumuz bu yolda bize vermiş olduğunuz destekten dolayı teşekkür ediyorum.  Türk halkı her zaman mazlumların yanında olmuştur.

Ezilenlerin yanında olmuştur. 

Filistin Halkı’nın yanında olmak Türkiye Cumhuriyeti Devleti sınırları içerisinde yaşayan 84 milyon yurttaşımızın asli görevi ve sorumluluğudur. 

Bugün Elazığ’dan sizin seçtiğiniz vekil olarak  Filistin’e bir mesaj göndermek için, Filistin’de ki Müslüman kardeşlerimizin yanında olduğumuzu göstermek için, buradan bütün Türkiye’ye haykırmak için, Müslüman kardeşlerimizin hakkını hukukunu korumak için  çıktığımız bu yolda bize verdiğiniz destek için canı gönülden  teşekkür ediyorum.

  İsrail’i ve İsrail Siyonizm’ini şiddetle kınıyorum. 

Bu protesto ve yürüyüşler sadece kınama aşamasında kalmamalı. 

Buradan hükümetimize de bir çağrım var;  Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde ne kadar İsrail’li mülkiyet almışsa hepsi devletleştirilmelidir. 

Yahudileri ve İsraillileri Türkiye’de istemiyoruz.

Yine kamuda İsrail ne kadar ihale almışsa sözleşmesi varsa, hepsini iptal edin.

Biz Türkiye’nin yurttaşları ve vatandaşları olarak, biz Mustafa Kemal’in kültüründen geleneğinden, cumhuriyetin değerlerinden gelenler olarak Filistin’de ki kardeşlerimize sahip çıkmayı bir yurttaşlık görevi biliyoruz. 

Ben buradan Elazığlı hemşerilerime de canı gönülden teşekkür ediyorum. Sokaklarda caddelerde bizi yalnız bırakmayan Filistin halkının mazlumiyetine sahip çıkan  bütün hemşerilerime teşekkür ediyorum. 

Yaşasın Mustafa Kemal Atatürk, Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti, yaşasın devletimiz, yaşasın Filistin!”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol