Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

ERULAŞ; "YARIM KALAN HİKÂYEYİ TAMAMLAMAYA GELİYORUZ."

2017-2018 Sezonu’nda Elazığ 1. Amatör Küme Futbol Ligi’ni şampiyonlukla tamamlayan, daha sonra maddi imkânsızlıklardan dolayı faaliyetlerini durdurmak zorunda kalan Rüstempaşaspor, bu sezon güçlü bir oluşumla yeniden faaliyetlerine başlıyor. Elazığ 2. Amatör Küme Futbol Ligi’nden itibaren hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Kırmızı – Beyazlı ekipte Kulüp Başkanı Hamit Erulaş, yönetim kadrosu, teknik heyeti ve futbolcular iftarda bir araya geldi.

BAŞKAN ERULAŞ; " RÜSTEMPAŞA HİKÂYESİ TEKRAR BAŞLADI"

İftar programında açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Hamit Erulaş genç ve yenilenen bir ekiple hedefi şampiyonluk olarak belirlediklerini beliterek; "Mübarek Ramazan Ayı'nın son günlerini yaşadığımız bu günlerde Rüstempaşaspor Kulübü olarak bir araya geldik. Rüstempaşaspor hikâyesi yarım kalmıştı. Hiçbir hikaye tamamlanmadan son bulmaz. Bizde bu hikâyeyi tamamlamaya geldik tekrar.  İlk maçımız 7 Mayıs'ta öngörülen tarih bu. Müthiş bir ekiple geliyoruz. Tekrar Cihan Hocamızın baş aktörlüğünde, inanan 30'a yakın topçuyla geliyoruz. Yaklaşık 1.5 aydır idmanlarımız sürüyor. Yine 'Eze eze namağlup şampiyonluğa' diyoruz. Sloganımız yine aynı.  Hedefimiz Bal Ligi, onun için bir ekip oluşturduk."diye konuştu.

 

HERKESİN GÖZÜ KULAĞI BİZDE OLSUN

Rüstempaşaspor'u eski şaşalı dönemlerine kavuşturmak adına var güçleriyle çalışacaklarını ve "Herkesin gözü kulağı bizde olsun"diyen Başkan Hamit Erulaş; "Geçmiş dönemde siyaseti soktuk.  Artık siyaset yok. Rüstempaşaspor'u yine eski şaşalı dönemlerine getirmek için var gücümüzle çalışacağız. Bize inanan herkese teşekkürlerimi sunuyorum.  Burada olmayan ama gönülde yanımızda olanlara teşekkür ediyorum.  Herkesin gözü kulağı bizde olsun. Rüstempaşa Hikâyesi tekrar başladı. Allah herkesin işini gücünü rast getirsin."dedi.

BULUT; " NAMAĞLUP VE CENTİLMENCE HEDEF BAL LİGİ"

Türkiye Amatör Futbolcular Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bulut ise Rüstempaşaspor'un Elazığspor'una ayrı bir heyecan ve renk kattığını ifade ederek; "Biz Rüstempaşaspor olarak yarım kalan hikâyeyi tamamlamaya geliyoruz.'dedi Hamit Başkan. Bende bu görüşlere katılıyorum. Rüstempaşaspor'un 2 yıl önceki maçlarını hatırlayın ilimiz sporuna büyük renk katmışlardı. Amatör'ün amatör olduğu anlaşılmıştı.  Türkiye Amatör Futbolcular Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı olarak Rüstempaşaspor'un yine Elazığ Sporuna renk getireceğine inanıyorum. Yarım kalan hikaye inşallah centilmence ve lige renk katarak devam edecek. Çok gençleşmiş bir Rüstempaşaspor, ben arkadaşlarıma ve kardeşlerime başarılar diliyorum.  Namağlup ve centilmence hedef Bal Ligi."dedi.

ERDİM; " HAYALİ OLMAYAN İNSANIN HEDEFİ OLMAZ."

Rüstempaşaspor Teknik Sorumlusu Cihan Erdim de genç ve yeni bir ekiple hedefi şampiyonluk olarak belirlediklerini kaydederek; "Bizim Rüstempaşa'da yarım kalan bir hikayemiz var. Biz daha önce çalıştığımız yerlerde ekip arkadaşlarımız ve futbolcu arkadaşlarımızla beraber hep şampiyonluğa oynadık. Allah nasip etti şampiyon olduk. Genç ve yeni bir ekip kurduk. Tecrübeli arkadaşlarımızla beraber inşallah bu sene kaldığımız yerden devam edeceğiz. Hedefimiz Bal Ligi ve profesyonel anlamda 3.Lig inşallah. Hayali olmayan insanın hedefi olmaz. Bu yolda Rabbim bizi hiçbir zaman mahcup etmedi. Her zaman çalışmalarımızın karşılığını verdi. Bundan sonrada verecektir. Ben hepinize teşekkür ediyorum."diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol