Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler yerelhaber  elazığ

Bu haber kez okundu.

Erzincan Ulalarspor- MH Fırat Üniversitesi

Bölgesel Amatör Lig bugün oynanacak olan müsabakalar ile başlıyor. Daha önce Nisan ayında başlayacağı açıklanan ancak Covid 19 ile mücadele kapsamında alınan önlemler nedeniyle Haziran ayına ertelenen ligde ilimizi temsil eden Mediline Hospital Fırat Üniversitesi ligde ki ilk maçını  deplasmanda Erzincan Ulalarspor ile oynayacak.

Mediline Hospital Fırat Üniversitesi Teknik Sorumlusu Erhan Gündüz, lige iyi bir hazırlık süreci geçirdiklerini ve bu süreç içinde lige hazır hale geldiklerini belirterek şunları söyledi.

“Mediline Hospital Fırat Üniversitesi olarak bu yıl hedefimiz şampiyonluk. Tabiki bunun kolay olmayacağını biliyoruz. Bu mücadeleye iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Bugün deplasmanda oynayacağımız Erzincan Ulalarspor karşılaşmasının zorlu geçeceğini biliyoruz. Rakibimiz de bu grupta iddialı bir takım. Zorlu bir mücadele bizi bekliyor. Biz bu zorlukları aşmak adına gerekli çalışmalarımızı yaptık, kadromuzu oluşturduk. Ligde ilk maçlar her zaman zorlu geçer ve sürpriz neticeler alınabilir.Biz bugün bunlara müsaade etmemek için mücadele vereceğiz. Hedefimiz ilk maçımızı kazanıp lige galibiyetle başlamak.” dedi.

*HAKEMLER TRABZON'DAN...

Çarşamba günü saat 17.00 de Erzincan Müstakil Atletizm Pisti Futbol sahasında oynanacak olan Ulalarspor  - Mediline Hospital Fırat Üniversitesi  karşılaşmasını Trabzon Bölgesel Hakemi Osmancan Davulcu yönetecek. Davulcu’nun yardımcılıklarını Seyfullah Köroğlu ve Mahir Selenga Mısır yapacaklar. Karşılaşmada İrfan Çağrı Baş ise 4. Hakem olarak görev yapacak.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol