Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI suriye

Bu haber kez okundu.

ESKİ SSK HASTANESİ NE OLACAK?

Uyuşturucu bağımlıları, hırsızlar ve hurdacılar tarafından talan edilen Elazığ Harput Devlet Hastanesi Binasında yıkım çalışmaları devam ediyor.

Elazığ  Şehir Hastanesi’nin hizmete girmesinin ardından boşaltılan ancak daha sonra  metruk bir bina haline gelen Harput Devlet Hastanesi Binasında yıkım çalışması devam ediyor.

Ramazan Ayı içerisinde yıkımına başlanılan çalışmaların tamamlanma aşamasında olduğu, hafriyat kaldırma işlemlerine geçildiği öğrenildi. Yıkım işleminin önümüzdeki günlerde tamamlanması beklenen araziye bundan sonraki süreçte ne yapılacağı ise merak konusu olmaya devam ediyor.

*BERK; " BU BİNANIN YIKILMASINDAN DOLAYI MAHALLE OLARAK MEMNUNUZ."

Yıkım çalışmaları ile ilgili haber merkezimize açıklamalarda bulunan Fevzi Çakmak Mahalle Muhtarı Eyüp Berk, "Yıkım çalışmaları devam ediyor. Bu binanın yıkılmasından dolayı memnunuz.

Buradaki lojmanlar gerekse idari bina kısmında hırsızların veya hurdacıların girmesiyle buralar komple metruk bina haline gelmişti. Uyuşturucu bağımlıları, hırsızlar, hurdacılar burayı komple talan ettiler, hiçbir şey kalmadı. Mahallemiz açısından çok iyi oldu. Zaten daha önceki açıklamalarımızda biz talep etmiştik buranın yıkılması için. Yani şimdi burası yıkılıyor ama yerine ne yapılacağı belli değil."dedi.  

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol