Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI suriye

Bu haber kez okundu.

Film Festivali Başvuruları Başladı

 Elazığ Valiliği’nden yapılan film festivali açıklamasında, film festivalin 8-11 Eylül tarihlerinde yapılacağını duyurdu. Elazığ Valiliği tarafından yapılan açıklamanın detayları ise şu şekilde oldu; “ Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı destekleriyle, Elazığ Valiliği tarafından 8-11 Eylül tarihlerinde ilki düzenlenecek olan Harput Kısa Film Festivali başvuruları başladı.

Harput’un tanıtımını yaparak Elazığ şehrinin kültür ve sanat hayatına katkı sağlamayı amaçlayan ulusalda ise sinema sanatı ve sanatçılarına destek olmayı hedefleyen Harput Kısa Film Festivali bu sene 8-11 Eylül tarihlerinde ülkemizin festival mozaiğinde yerini alıyor.

Kısa film ve belgesel film yarışmaları ile genç sinemacıları desteklemeyi amaç edinen festival aynı zamanda deprem ve afet temalı senaryo yarışması ile birlikte deprem gerçeğine de

vurgu yapmayı hedefliyor.

Başvurular festivalin internet sitesi www.harputfilmfestivali.com üzerinden 6 Ağustos Cuma gününe kadar online olarak gerçekleştirilecektir.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol