Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi

Bu haber kez okundu.

Fırat Edaş’ın Elazığ’da Yapımına Başladığı Okul Hızla Yükseliyor

Elazığ’da meydana gelen 6.8 şiddetindeki depremde özverili çalışmaları ile enerji arzında herhangi bir mağduriyet yaşatmayarak kamuoyunun ve paydaşlarının takdirini kazanan Fırat EDAŞ, deprem sonrası yaraların sarılmasına gösterdiği hassasiyetle de önemli katkı koyuyor.

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş’nin Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Şubat ayında imzaladığı protokolle depremde ağır hasar gören mesleki ve teknik anadolu lisesinin yerine sözünü verdiği 24 derslik okulun inşası hızla devam ediyor.  

Covid-19 salgını nedeniyle Ağustos ayında gerçekleştirilen törenle okulun temelini atan Fırat EDAŞ, çalışmaların yoğun bir şekilde sürdüğü okul inşaatını büyük bir titizlikle de takip ediyor.

Deprem zamanında enerji arzında gösterdiği özverinin aynısını yeni okul inşasında da adeta yansıtan Fırat EDAŞ, salgın sürecine rağmen iki ay gibi kısa sürede inşaatın yüzde 40’ının tamamlandığını belirtti. Kasım ayının sonuna kadar çatının tamamlanması planlanan okulun Nisan ayında eğitim-öğretime hazır bir şekilde yetkililere teslim edileceği ifade edildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol