Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

FIRAT EDAŞ’tan Ataşehir’e Önemli Yatırım

Faaliyet bölgesindeki tüm illerde çalışmalarını kesintisiz enerji parolasıyla aralıksız bir şekilde  sürdürdüğünü belirten  Fırat EDAŞ,  Ataşehir Mahallesinde gerçekleştirdikleri çalışma ile ilgili bilgi verdi. Fırat EDAŞ,  Ataşehir Mahallesi’ndeki 130 bin lira maliyetli yeraltı aydınlatma şebekesinin yapımını tamamladığını açıkladı

“1,5 Km Uzunluğa Sahip Yeraltı Aydınlatma Şebekesi Tamamlandı”

Fırat EDAŞ  tarafından yapımı tamamlanan aydınlatma şebekesi ile ilgili olarak yapılan açıklamada, “Fırat EDAŞ  Yatırım faaliyetleri kapsamındaki çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

Fırat EDAŞ  İhtiyaç kapsamına göre deneyimli ekipleriyle çalışmalarını kesintisiz devam eden Fırat EDAŞ, Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından, Ataşehir Mahallesi’nde yapımı tamamlanan lojman binaları önündeki imar yolu üzerinde yer alan 1,5 km uzunluğa sahip yeraltı aydınlatma şebekesinin yapımı için 130 bin TL’lik yatırım gerçekleştirdi.

Bölge halkının refahı için çalışan Fırat EDAŞ ekipleri, salgın ve zorlu kış şartlarına rağmen özverili bir çalışma göstererek projeyi tamamladı.

 Hizmet verdiği bölgelerin ihtiyaçlarına göre saha çalışmalarını sürdüren Fırat EDAŞ, bakım, onarım, yenileme ve yatırım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.”denildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol