Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi

Bu haber kez okundu.

FIRAT ÜNİVERSİTESİ İLE İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ARASINDA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

Fırat Üniversitesi Rektörlük makamında gerçekleşen imza törenine, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bilal Üstündağ, Prof. Dr. Soner Özgen, Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, Genel Sekreter Prof. Dr. Sinan Akpınar, İnönü Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Nusret Akpolat ile Prof. Dr. Abdulkadir Baharçiçek katıldı.

Fırat Üniversitesi ile İnönü Üniversitesi arasında imzalanan işbirliği protokolünü Fırat Üniversitesi adına Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ile İnönü Üniversitesi adına Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay imzaladı.

İmzalanan protokolün, Fırat Üniversitesi ile İnönü Üniversitesi arasındaki ortak, eğitim-öğretim, toplumsal katkı ve Ar-Ge faaliyetlerinde işbirliğini kapsamakta olduğunu belirten İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, her iki üniversitenin, belirleyecekleri öncelikli alanlar başta olmak üzere imkânlar dahilinde, öğretim elemanları, öğrenciler, bölümler, araştırma merkezleri, enstitüler ve diğer ilgili birimler arasında diyalog ve işbirliğini sağlamaya yönelik çalışmalar gerçekleştireceğini söyledi.

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ise protokolle Fırat Üniversitesi ile İnönü Üniversitesi arasında mevcut olan ilişkileri geliştirmekle birlikte yapılacak proje ve araştırma sonuçlarının ortak kullanımını sağlamayı planladıklarını ifade ederek, komşu ve kardeş iki şehrin üniversiteleri olarak eğitim alanında işbirliği halinde çalışmalar yapacaklarını belirtti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol