Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK suriye MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI

Bu haber kez okundu.

Firat Üniversitesi Isif'21 De Buluşlarını Tanıtıyor

Bu yıl 20 ülkeden toplam 252 buluş ve yenilikçi teknolojiye ev sahipliği yapan, 6. İstanbul Uluslararası Buluş Fuarı’nda, Fırat Üniversitesi Fırat Teknoloji Transfer Ofisi de katılım sağlayarak patent tanıtımlarını yapıyor.

Gerçekleştirilen ISIF'21’de; Fırat Üniversitesi akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Beyda Taşar, Prof. Dr. Oğuz Yakut, Prof. Dr. Arif Gülten’e ait “EMG Sinyalleri ile Davranışsal Biyometrik Tabanlı Kişi Tanıma ve Kişinin El Hareketleri ile Kişiye Özel Biyoelektriksel ID (şifre) Oluşturulması Yöntemi (sistemi) buluşu, Prof. Dr. Ali Rişvanlı ve Dr. Öğr. Üyesi Burak Tanyeri’ne ait “Elektrikli Meme Başına Antiseptige Daldırma Aparatı” buluşu, Prof. Dr. Fahrettin Yakuphanoğlu’na ait “Optikbant Aralığı Kızılötesi Fotodiyot” ve “Oled Karakterizasyon Cihazı” buluşları, Şeref Burak Selvi, Prof. Dr. Erhan Akın, Hürol Volkan Kaşıkaralar ve Doğukan Altay’a ait “Sadece Monoküler Kamera Kullanan Yapay Zeka Tabanlı Görsel Bir Derinlik Algılama, Eşzamanlı Konumlandırma ve Haritalandırma Yöntemi ve Sistemi buluşu tanıtımları yapılıyor.

Sanayii ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Stratejik Araştırmalar ve Verimlilik Genel Müdürü Prof. Dr. İlker Murat Ar  6. İstanbul Uluslararası Buluş Fuarı’ndaki Fırat Üniversitesi’ne ait standı ziyaret ederek, Fırat Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Erhan Akın' dan bilgiler aldılar.

Bakan Varank ve Genel Müdür Ar, çalışmalarından dolayı Fırat Üniversitesi akademisyenlerini ve öğrencilerini tebrik edip başarılar dilediler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol