Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

FIRAT ÜNİVERSİTESİ'NDEN FARKLI GALİBİYET

Fırat Üniversitesi, Bölgesel Amatör Lig 1. Bölge 3. Grup’un 6. Haftası’nda karşılaştığı bir başka Elazığ takımı Kovancılarspor’u 4-1 yenerek liderliğe yükseldi…

İLK DEVRE 1-1 BİTTİ

5 Aralık Pazar günü Gençlik Merkezi Sentetik Saha’da oynanan maça etkili başlayan Kovancılarspor, 10. Dakikada Emrah Ayyıldız’ın golüyle 1-0 öne geçti.

Fırat Üniversitesi bu gole 45+1. Dakikada Zindan Altın’la cevap verdi ve ilk yarı 1-1 tamamlandı.

2.YARI FIRAT ÜNİVERSİTESİ FARKA GİTTİ

İkinci yarıya hızlı başlayan Bordo-Beyazlı takım Muhammed Ali Polat’ın golüyle durumu 2-1 yaptı. Maçın 50. Dakikasında Fırat Üniversitesi’nde Zindan ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 10 kişi kaldıktan sonra da hücuma ağırlık veren Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Fırat Üniversitesi 59. Dakika'da Umut, 71. Dakikada Turan’ın golleriyle skoru 4-1 yaptı.

Maçın 80. Dakikasında Kovancılarspor’dan Mahsun kırmızı kart görünce her iki ekipte oyun alanında 10 kişi kaldı. Kalan bölümde başka gol olmadı ve Fırat Üniversitesi sahadan 4-1’lik galibiyetle ayrıldı.

Bu sonucun ardından Bordo-Beyazlı ekip, BAL 1. Bölge 3. Grup’ta liderlik koltuğuna yükseldi.

BÜLENT GÜLLÜ; " GALİP GELDİĞİMİZ İÇİN MUTLUYUZ."

Karşılaşma sonrası değerlendirmelerde bulunan Fırat Üniversitesi GSK Teknik Sorumlusu Bülent Güllü, ortaya koyulan iyi oyundan dolayı futbolcularını tebrik ederek; "Haftaiçi antrenman  planlamalarımızı zaten teknik-taktik anlamında gerçekleştirmiştik.

Maalesef maça iyi başlayamadık.

Rakibin 3-4 tane kornerden duran topu vardı.

Ön direkte rakip paylaşımından kalemizde golü gördük.

Golden sonra biraz daha toparladık. Rakip 2.Bölge2de savunma yapıyorduk.

Bizde oyun yönünü değiştirip ters toplar atıp, kanatlardan etkili olmaya çalıştık. 3-4 tane yaptığımız atak sonunda bir gol bulduk. 2.Yarı oyun sistemimiz daha farklıydı. Erken bir gol bulduk. 2. ve 3.Bölgeye geçişleri çok çabuk yaptık.

Arka arkaya goller bulduk. Galip geldiğimiz için mutluyuz. Biz Fırat Üniversitesi olarak maç maç bakıyoruz. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Kovancılarspor'a da gelecek haftalarda başarılar diliyorum."diye konuştu.   

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol