Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

FIRAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. GÖKTAŞ BAYRAM MESAJI YAYIMLADI

Rektör Prof. Dr. Göktaş yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi;

Bereketin, huzurun, manevi hazların, hoşgörü ve kardeşliğin, paylaşmanın, zirve yaptığı bir Kurban Bayramına daha erişmenin mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Sevinçlerin ve mutlulukların paylaştıkça artığını, üzüntüler ve acıların da paylaşıldıkça azaldığını unutmamalı, küskünlükleri ve kırgınlıkları bir kenara bırakıp kucaklaşmalı, yardımlaşma ve dayanışmayı artırarak, kardeşlik duygularımızı güçlendirmeliyiz.

Kıymetli Elazığlılar ve değerli Fırat Üniversitesi ailesi, bayram süresince Covid-19 ile ilgili hep birlikte verdiğimiz mücadeleyi unutmayalım. Covid-19’a karşı elde ettiğimiz kazanımları korumak için lütfen bayramı, temizlik, maske ve mesafe kurallarına özen göstererek kutlayalım.

Bu duygularla bütün vatandaşlarımızın, Kurban Bayramı’nı kutluyor, kardeşliğimizi daha da güçlendiren bu güzel bayram coşkusunun ülkemize, milletimize, İslam âlemine, tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum.

E-Mail: basin@firat.edu.tr  Tel: (0424) 237 00 00 Dahili: 8681 Sosyal Medya Hesapları: Twitter: firatresmihesap  Instagram: firatresmihesap Facebook: frtbasinyayin

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol