Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

FIRAT ÜNİVERSİTESİ TARAFINDAN HAZARBABA KAYAK MERKEZİ’NDE ŞENLİK DÜZENLENDİ

Fırat Üniversitesi tarafından bu kez “Hazarbaba’da Şenlik Var ve Dj Performans Etkinliği” gerçekleştirildi.

Elazığ’ın doğal güzelliklerini öğrencilerine tanıtmak ve öğrencilerin moral ve motivasyonlarını artırmak amacıyla gezi etkinlikeri başlatan Fırat Üniversitesi daha önce “Feribotla Keban Baraj Gölü Gezisi” ve “Tren Yolculuğu ve Palu Gezisi” düzenlemişti. Üniversitesinin bu haftaki gezisi ise Hazarbaba Kayak Merkezi oldu.

Fırat Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü ve Fırat Üniversitesi Gezi Topluluğu tarafından organize edilen ve Elazığ Valiliği, Elazığ İl Özel İdaresi ve Red Bull’un destekleriyle gerçekleştirilen etkinlikte; Üniversitede okuyan ve çoğunluğu il dışından Elazığ’a gelen 400 öğrenci Hazarbaba Kayak Merkezi’nde gönüllerince eğlendi.

DJ Performans ve Fırat Üniversitesi Konservatuvarı öğrencilerinin konseriyle gönüllerince eğlenen öğrenciler sucuk ekmek ikramıyla da beyaz örtünün keyfini çıkardı. Öğrenciler ayrıca Hazar Gölü manzarasına karşı kayak yapmanın da tecrübesini edindi.

Gerçekleştirilen etkinlikle ilgili açıklama yapan Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, Elazığ’ın güzelliklerini öğrencilere tanıtmaya devam ettiklerini belirterek “Öğrencililerimize sadece eğitim öğretim faaliyetleri değil, bunun yanında mutlaka sosyal etkinlikler düzenlememiz gerekiyor. Bu yönde 2021-2022 güz yarı yılında ilk başta Keban Baraj Gölü gezimiz olmuştu, sonrasında bir Palu gezimiz olmuştu. Kampüs içerisinde çeşitli müzik dinletilerimiz olmuştu. Bugün de Hazarbaba Kayak Merkezi’ndeyiz. Etkinliklerimize devam ediyoruz. Bu etkinliğin gerçekleşmesinde katkısı bulunan başta Elazığ Valimize, Elazığ Vali Yardımcımıza, İl Özel İdaresi Genel Sekreterimize, Red Bull’a Üniversitemiz Kurumsal İletişim Koordinatörlüğüne ve öğrenci topluluğumuza çok teşekkür ederiz” dedi.

Fırat Üniversitesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Sinan Akpınar da bahar dönemi etkinliklerine başladıklarını söyleyerek “Öğrencilerimizin mutlu olması bizi çok mutlu ediyor. Özellikle Elazığ Valiliğine, Elazığ İl Özel İdaresine, Üniversitemize, Kurumsal İletişim Koordinatörlüğümüze, yine bize sponsor olan Red Bull’a çok teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin mutluluğu gözlerinden okunuyor. Bu tür etkinliklerimize devam ederek, şehrimiz ve Üniversitemizin tanıtımını sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Geziye katılan Fırat Üniversitesi öğrencileri de kendileri için moral olan bu tür etkinlikler nedeniyle üniversite yönetimine teşekkür ederek Elazığ’ı tanımanın mutluluğunu yaşadıklarını belirttiler.

E-Mail: basin@firat.edu.tr  Tel: (0424) 237 00 00 Dahili: 8681 Sosyal Medya Hesapları: Twitter: firatresmihesap  Instagram: firatresmihesap Facebook: frtbasinyayin

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol