Öne Çıkanlar SAĞLIK BAKANLIĞI TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİNİN TARİHİ BELİ OLDU DERBİNİN GALİBİ Doğukentte 6 Puanlık Maç! Savunma Sanayi Başkanı  BordoBeyazlı Temsilcimiz Elazığspor

Bu haber kez okundu.

Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi Türkiye’de EAEVE Tarafından Akredite Edilen İlk Fakülte Oldu

Kurulduğu günden bu yana adından sıkça söz ettiren Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi, eğitim kalitesi, deneyimli akademisyenleri ve teknik imkanlarıyla, Türkiye’nin önde gelen veteriner fakülteleri arasında yer alıyor.

Uluslararası kalitede eğitim veren Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi, oldukça önemli bir başarı daha imza attı. EAEVE Akreditasyon Komisyonu (ECOVE), Veteriner Fakültesi’nin raporlarını görüşerek akreditasyon kararını verdi.

Yapılan değerlendirmelerde neticesinde, Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi akredite edilmeye hak kazandı. Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi, Türkiye’de Avrupa Veteriner Eğitim Kurumları Birliği tarafından akredite edilen ilk fakülte oldu.

Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi’nin, akredite edilmesi ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, “Kaliteli eğitimi, nitelikli akademik insan kaynağı ve donanımlı uygulama birimleri ile ülkemizin, önde gelen fakültelerinden olan  veteriner fakültemiz, önemli bir belge almaya hak kazanmıştır. Kalite odaklı bakış açımızı, geçmişte olduğu gibi, bugün ve gelecekte de sürekli iyileştirerek, daima daha iyi noktalara taşımayı hedefliyoruz. Yoğun gayret sarf eden kıymetli akademisyenlerimizi, idari personelimizi ve öğrencilerimizi kutluyorum” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol