Öne Çıkanlar DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK istihdamdır… TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

FIRAT ÜNİVERSİTESİ YÖNETİCİLERİ VE REHBER ÖĞRETMENLER TOPLANTIDA BULUŞTU…

Fırat Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşen toplantıya, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Soner Özgen, Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, Genel Sekreter Prof. Dr. Sinan Akpınar, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Zeki Ulufer ile rehber öğretmenler katıldı.

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, rehber öğretmenlerin öğrencilere üniversite tercihinde rehberlik ettiğini ve onların doğru meslek seçiminde çok önemli bir rol oynadığını vurgulayarak, Fırat Üniversitesi hakkında çeşitli bilgiler verdi.

Başarılı öğrencilerin üniversite tercihinde Fırat Üniversitesini tercih etmeleri gerektiğini vurgulayan Rektör Prof. Dr. Göktaş şunları kaydetti:  “ Fırat Üniversitesi olarak çok başarılı fakülte ve bölümlerimiz var. Bunları sizlerin ve aday öğrencilerin bilmesini ve tanımasını istiyoruz. Pek çok alanda iddialıyız. Türkiye’nin parmakla gösterilen bir üniversitesiyiz. Üniversite olarak Elazığ’ı en iyi şekilde temsil etme sorumluluğunu da üstlenmiş durumdayız.” dedi.

Fırat Üniversitesinin tanıtılması konusunda önerilerde bulunan rehber öğretmenler ise bu buluşmanın kendileri için de faydalı ve bilgilendirici olduğunu aktardı. Ayrıca toplantıya katılan rehber öğretmenlere Üniversiteyi tanıtan çeşitli tanıtım materyalleri dağıtıldı.

E-Mail: basin@firat.edu.tr  Tel: (0424) 237 00 00 Dahili: 8681 Sosyal Medya Hesapları: Twitter: firatresmihesap  Instagram: firatresmihesap Facebook: frtbasinyayin

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol