Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler türkiyede deprem  elazığ

Bu haber kez okundu.

FIRAT ÜNİVERSİTESİ’NDE “FIRAT FEST” BAŞLIYOR

2021 – 2022 eğitim ve öğretim yılında oldukça önemli başarılar elde eden Fırat Üniversitesi YÖK tarafından Araştırma Üniversitesi seçilerek eğitim alanındaki başarısını taçlandırdı. Eğitimdeki başarısının yanı sıra sosyal etkinlikleriyle de adından sıkça söz ettiren Fırat Üniversitesi’nde bu yıl ilk defa “Fırat Fest” düzenlenecek.

17 Mayıs – 4 Haziran 2022 tarihleri arasında öğrencilerin moral ve motivasyonlarını artırmak ve Elazığ’ın tarihi turistik yerlerini tanıtımak amacıyla Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü tarafından gerçeleştirilecek olan Fırat Fest’te çok sayıda etkinlik öğrencilerle buluşacak. Bahar Şenlikleri dışında yaklaşık 20 gün boyunca sürecek etkinliklerde gezilerden color feste kadar çok sayıda organizasyon yapılacak.

Fırat Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü tarafından yapılan açıklamada; “2021 – 2022 eğitim ve öğretim yılında Üniversitemizde eğitim alanında çok sayıda başarıya imza attığımız kamuoyu tarafından bilinen bir gerçektir. Bu başarılarda emeği olan öğrencilerimizin moral ve motivasyonlarını artırmak ve Elazığ’ı daha yakından tanıtmak amacıyla ekim ayından beri devam eden sosyal etkinlikerimizi artırıyoruz. 24 Ocak tarihinde ilimizde meydana gelen deprem ve sonrasındaki pandemi sürecinden dolayı başta öğrencilerimiz olmak üzere gençler sosyal etkinlikerden bir hayli uzak kaldı. Yaklaşık 45 bin öğrenciye sahip olan Üniversitemizde bu yıl Bahar Şenlikleri dışında ilk defa ‘FIRAT FEST’ etkinliği düzenlenecektir.

Yaklaşık 20 gün boyunca sürecek olan ‘FIRAT FEST’ kapsamında; tarihi ve turistik geziler, colorfest, konserler, açık hava sineması, gösteriler, söyleşiler, konferanslar ve yarışmalar yapılacaktır. 17 Mayıs tarihi itibariyle başlayacak olan ‘FIRAT FEST’ kapsamında öğrencilerimiz 4 Haziran tarihine kadar çeşitli etkinliklerle buluşacaktır. Etkinliklerin takvimi Üniversitemizin resmi sosyal medya hesaplarıyla web sitesinde duyurulacaktır” denildi.

E-Mail: basin@firat.edu.tr  Tel: (0424) 237 00 00 Dahili: 8681 Sosyal Medya Hesapları: Twitter: firatresmihesap  Instagram: firatresmihesap Facebook: frtbasinyayin

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol