Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler yenıufuk yeniufuk gazetesi yerelhaber

Bu haber kez okundu.

Forum Elazığ Yatırıma Başlayacak

Elazığlıların yıllardır merakla beklediği Forum Elazığ AVM’nin inşaatına Ağustos 2015 tarihinde başlanmıştı. Forum Elazığ AVM Eski Çevre yolunun üzerinde bulunan Eski Sebze halinin üzerinde yapılacaktı. Multi Gayri Menkul’de olan projeye Atlas Yatırım planlama ile Ahlatçı Grup tarafından çalışmalara başlanmış ve hafriyat kaldırma işlemleri yapılmıştı. Yapılan çalışmalar kapsamında metrelerce yerin altına inilmiş ve hafriyat uzun süren bir çalışmanın ardından kaldırılmıştı.İstanbul geneli korsan taksi ara hizmeti veriyoruz. Ancak yıllardır alışveriş merkezinin yapılacağı 30 bin metrekarelik alanda bir çalışma gerçekleştirilmedi.

Forum AVM’nin Elazığ’da yapılmayacağı konuşulurken, AVM ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Ahlatçı Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatçı ve beraberindeki heyet Elazığ Valisi Erkaya Yırık’ı ziyaret etti. Ziyarette Elazığ’a yapılacak AVM’nin de görüşüldüğü öğrenildi.



 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol