Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI suriye

Bu haber kez okundu.

FÜ İLE OSB ARASINDA İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

Fırat Üniversitesi ile Organize Sanayi Bölgesi arasında eğitim ve istihdama yönelik iş birliği protokolü imzalandı.

Üniversite Sanayi İşbirliği kapsamında OSB Yönetim Kurulu Üyesi İzzet Özen, F.Ü. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ebru Akpınar, Öğretim üyesi Prof. Dr. Vedat Tanyıldızı'nın katılımıyla Aktaş Cam, Esak Alüminyum ve Akdağ Taşyünü firmaları ile imzalanan protokolle öğrencilere staj imkanı sunulacak.

Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ebru Akpınar, Üniversite-Sanayi iş birliklerini güçlendirmek, sanayi ve üniversite arasında ortak çalışma alanlarını artırmak, yetişmiş insan gücünün istihdam edilmesini sağlamak ve mezun olduklarında donanımlı olmalarını sağlamak amacı ile bu protokolü imzaladıklarını söyledi.

Akdağ Taşyünü Müdürü Yasin Akdağ ise Üniversite-Sanayi iş birliklerini güçlendirmek amacıyla imzalanan protokolün öğrencilerimize, şehrimize ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol