Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

Futbolcular Perişan Durumda

Gelecek sezon 3.Lig'de mücadele edecek olan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’da sesiz bekleyiş devam ediyor.

Elazığspor’un transfer tahtasını açıp açamayacağı halen belirsizliğini korurken, yönetim kurulunun yeni sezon öncesi nasıl bir yol izleyeceği de merak konusu.

Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Öztürk her fırsatta transfer tahtasının açılacağını ifade ederken, bunun nasıl başarılacağı noktasında ise net bir gelişme yok.

Edindiğimiz bilgiye göre transfer tahtasının açılması için başkan Selçuk Öztürk’ün alacaklı bazı futbolcular ve alacaklı bulunan avukatlar ile görüştüğü ve henüz ciddi bir mesafe kaydedemediği belirtildi.

DÜĞÜNLERDE GARSONLUK YAPARAK GEÇİMİNİ SAĞLIYORLAR...

2021-2022 futbol sezonunun başlamasına az bir zaman kalmasına rağmen Elazığspor’daki karamsarlık devam ederken, birçok futbolcu alacaklarını tahsil edemediğinden, Türkiye Futbol Federasyonuna müracaat ederek serbest kaldı. Kalan futbolcularında büyük bir perişanlık yaşadıkları ve hatta gelecek vadeden bazı genç futbolcuların geçimlerini sağlamak için düğün salonlarında garsonluk yaptıkları öğrenildi.

Selçuk Öztürk yönetimine maddi desteklerin tamamen kesildiği bu günlerde kulübün yaşamını sürdürmesi için de her hangi bir destek çalışmasının henüz olmadığı söylenirken, bordo beyazlı taraftarların endişeli bekleyişi devam ediyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol