Öne Çıkanlar BAŞKAN ÖZDOĞAN: ŞEKERİNDE TADI KAÇTI Kalman: Konteyner Kentlerde Kalan Depremzedeleri Derhal Konutlara Yerleştirin ELAZIĞMALATYA HATTINDA AFET MÜDAHALE MERKEZİ KURULACAK Milletimizin Hür İradesine Zincir Vurulamayacağının İlanıdır… İşçi Alacaklarının Tahsili İmkansız Hale Gelecek

Bu haber kez okundu.

GAZETECİLİK GÖNÜL VE FEDAKARLIK İŞİDİR…

Başkan Aslan mesajında, “Gazetecilik mesleğinin, toplumsal bilinci arttırmak, güçlendirmek ve kamu yararını her zaman ön planda tutmak açısından önemli bir yere sahip olduğunu belirten Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan,  “Halkın gözü ve kulağı olan, zor şartlar altında çalışan basın sektörünün emekçileri, değerli arkadaşlarımızın Çalışan Gazeteciler Günü’nü en içten duygularımla kutluyorum.

Gazetecilik onurlu ve çok anlamlı sorumluluklar taşıyan bir meslek. Bu işe gönül veren arkadaşlarımızın yaşadıkları zorlukları, gece gündüz verdikleri emeği toplum olarak takdir etmememiz olanaksız. Basınımız, geçmişten günümüze kadar önemli bir gelişme göstererek, yazılı ve görsel boyutunun yanı sıra, sanal ortamda da etkinliğini her geçen gün artırmakta olup demokrasimizin güçlenmesine katkılar sağlamaktadır. Bu gelişmede, şüphesiz en büyük pay, görevini fedakârca yapan basın çalışanlarına aittir” dedi. 

ELAZIĞ MEDYASI BU ŞEHRİN GÜÇLÜ YÖNÜDÜR…

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, İllerin SWOT Analizleri yapılırken Güçlü ve Zayıf yönlerin yazıldığını Elazığ’ın bu anlamda en güçlü yönlerinden birinin sahip olduğu Medya gücü olduğunu ifade etti.

Arslan açıklamasında, “Elazığ Basın tarihi Milli Mücadele ile birlikte başlamış ve bugüne kadar kesintisiz gelmiştir. Bu birikim sayesinde bir kültür ve sanat şehri olan Elazığ’ın en güçlü yönlerinden biri sahip olduğu medya gücüdür. TV kanallarımız, Gazetelerimiz, Radyolarımız, İnternet Haber Sitelerimiz ve Dijital TV kanallarımız ile Elazığ bulunduğu coğrafyada bu anlamda en gelişmiş il konumundadır. Üç ayrı Cemiyet ve Dernek çatısı altında örgütlenmiş olan Elazığ Medyasının son yıllarda gazetecilik, televizyonculuk, radyo yayıncılığı, internet haberciliği gibi alanlarda önemli yatırımlar yapmış ve gelişmeler göstererek ülkemizde saygın bir yere gelmesi de bizleri ayrıca gururlandırmaktadır.

Şehrimizin gerek ekonomik gerekse sosyal olarak geldiği noktada basın kuruluşlarımızın katkısı azımsanmayacak derecede büyüktür.

Bu duygu ve düşüncelerle Ulu Önder Atatürk'ün 'Basın bir milletin müşterek sesidir' ilkesinden hareketle, basın ahlak esasları çerçevesinde çalışmalarını büyük bir özveriyle devam ettiren tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü bir kez daha içtenlikle kutluyor, ebediyete intikal eden basın çalışanlarını rahmetle anıyorum” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol