Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK suriye MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI

Bu haber kez okundu.

Genç Akademisyenler İçin Uygulamalı Matematik Ve Mühendislik Yaz Okulu

Fırat Üniversitesi ve Atatürk Üniversitesi’nin katkısıyla uygulamalı matematik ve mühendislik yaz okulu programı hazırlandı. 02-04 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan yaz okulundan lisans, yüksek lisans, doktora ve doktor öğretim üyelerinin faydalanabileceği konuları içermektedir.

Aynı zamanda lisansüstü akademik bilimsel çalışmalar düşünen Lise öğrencilerinden 50 kişilik sınırlı kontenjan ayrıldığı ifade edildi.

Yaz okulunun 02-04 Eylül tarihleri arasında başlayacağını ve 30 saat süreceğini belirten Yaz Okulu Koordinatörleri Fırat Üniversitesi Fen Fakültesi Matematik Bölümü Öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan BULUT ve Atatürk Üniversitesi Fen Fakültesi Matematik Bölümü Öğretim üyesi Prof. Dr. Ercan ÇELİK; mühendislikte matematiksel modelleme ve uygulamaları, diferansiyel denklemlerin analitik ve nümerik çözümleri, kesirli diferansiyel denklemler ve uygulamaları, sonlu elemanlar ve sonlu farklar yönetiminin uygulamaları, sayısal akışkanlar dinamiği ve ısı transferi, diferansiyel denklemlerde kontrol: (doğal bilim modellerine uygulamalarının incelenmesi), diferansiyel denklemlerin çözümlerinin patlaması, fark dizileri ve genelleştirilmiş istatiksel yakınsaklık, kısmı diferansiyel denklemlerinin geometrik yapısı, matematik ve mühendislik disiplinlerinin kesişiminde yapay zeka ve kriptoloji uygulamaları, uygulamalı proje hazırlama ve yazma eğitimi, nano teknoloji ve uygulamaları, mathematica programı eğitimi ve Kodlama derslerinin alanında uzman akademisyenler tarafından verileceği ifade edildi.

Yaz okulu kayıt linki https://www.cmescongress.org/yaz-okulu-kayit-formu/

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol