Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK

Bu haber kez okundu.

Gençler Cumhuriyet Koşusunda

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında 28 Ekim Perşembe günü Elazığ Kültür Parkta İlimizdeki birçok okuldan yaklaşık 150 sporcunun katıldığı Cumhuriyet koşusu yarışması düzenlendi.

Turnuvada dereceye giren sporculara ödülleri Yakup Kılıç Spor Salonunda gerçekleşen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı programında İl Protokolü tarafından takdim edildi. Dereceye giren sporcular: Küçük Kızlar (800 m)

1.Kevser Ece Ergül

2.Elif Tarhan

3.İlayda Atala Küçük Erkekler (1000 m)

1.Seyit Rıza Çakı

2.Efe Özaslan

3.Taha Çelik Yıldız Kızlar (1000m)

1.İrem Bera Kızıler

2.Eylül Şilan Kaya

3.İlknur Peldek Yıldız Erkekler (1500 m)

1.Diyar Türe

2.Yusuf Büyük

3.Muhammed Erengül Genç Kızlar (1500 m)

1.Gülendam Tokak

2.Elif Akbal

3.Yağmur Gün Genç Erkekler (2000 m)

1.Eray Keskiner

2.Polat Altun

3.Mahmut Koç Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, ‘’Öncelikle Cumhuriyetin kuruluşunun 98. yılında, vatanın bölünmez bütünlüğü, millet iradesinin egemenliği için can veren şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Muay Thai, Bocce, Satranç, Bilardo, voleybol gibi birçok branşta turnuvalar düzenliyoruz.

Bu kapsamda düzenlediğimiz Cumhuriyet Koşusunda dereceye giren sporcularımızı, hocalarını ve antrenörlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.’’ İfadelerine yer verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol