Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK suriye MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI

Bu haber kez okundu.

Gençlik Merkezi Sivrice’de

Bu kapsamda gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında Gençlik Merkezinin gönüllü gençleri ve gençlik liderleri Sivrice Cumhuriyet Ortaokulunu ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette öğrencilere kırtasiye malzemeleri dağıtımı yapan Gençlik Merkezi çalışanları daha sonra öğrenciler ile Sivrice Hazarbaba’da dağ yürüyüşü, zipline, tırmanma parkuru gibi etkinlikler yapıp gerçekleştirilen etkinlikler sonunda ise Sivrice Cumhuriyet Okulu öğrencileriyle birlikte mangal yaptılar.

Gerçekleştirilen etkinlik hakkında açıklamalarda bulunan Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, ‘’Gençlerimizin sosyal, sportif ve kültürel anlamda gelişimlerine katkıda bulunmak için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.

Gençlik Merkezimizde bu anlamda belirli periyotlarda okullara ziyaretlerini sürdürüyor.

Bu kapsamda sadece İlimiz merkezinde bulunan okullarda değil İlçelerimizde bulunan okullarda da etkinlikler gerçekleştiriyoruz.

Bu etkinliklerimizin artarak devam edeceğini belirtmek istiyorum.’’ İfadelerine yer verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol