Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

GENÇLİK VE SPOR’DA ÇİFTE PLAY OFF SEVİNCİ

Antrenman ziyaretinden dolayı açıklamalarda bulunan İl Müdürümüz Abdulsamet EREN; Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak özellikle Elazığ'ın iyi bir hentbol altyapısının olduğunu biliyorduk.

Yıllarca okul sporları ve kulüpler bazında Türkiye derecelerinin sahibi olmuştuk.

Yaklaşık 10 yıldır Elazığ Gençlik ve Spor Kulübü hentbol takımlarımız profosyonel liglerde değildi sezon başında biz kadın ve erkek takımımızı, gençlik ve spor kulübü olarak maddi açıdan zor durumda kalacağımızı bildiğimiz halde yine de hem hocalarımızın hem de çocuklarımızın antrenmanlarında ve müsabakalarında gayretlerini ve başarılarını görüyorduk.

KAZANSAKTA KAYBETSEKTE BU TAKIM BİZİM

Biz bu düşünceyle her iki takımımızın da bölgesel ligden ikinci lige terfi maçlarında iyi hazırlanıp hem kadın hem de erkek takımımız ikinci ligde mücadele ettiler.

Her iki takımımızda birinci lig yolunda play-offlara kaldı. Kadın takımımız bu sevinci erken yaşadı fakat erkek takımımız geri de durma ve İki Takımda Play Off’ta 1. Lig için mücadele edecekler. Bundan dolayı başta Gençlik ve Spor Kulübü başkanı ve yönetimine, Gençlik ve spor il müdürlüğü personellerine, takımımızın antrenörleri Engin Doğan, Deniz Aydın Yıldırım, Emrullah Şahin ve Turgay Aydıngöz hocalarımı, tüm sporcularımızı kutluyorum.

Bu seviyeye kolay gelmedik, gençlerimize inancımız tam ve güveniyoruz inşallah istediğimiz sonuçlarla Hentbol takımımızı hak ettiği yerde göreceğiz.

Önemli olanda şu kazansak ta kaybetsek bu takım bizim takımımız ve biz hiç bir transfere yapmadan sadece öz kaynaklarımızla şehrimizin yetiştirdiği evlatlarımıza elimizden gelen gayretin fazlasını göstereceğiz. Kendi kadromuzla düşsek te çıksak ta transfer yapmadan bu çocuklarımızla devam etmek istiyoruz.

Bizlere destek olan herkese teşekkür ediyorum. “Dedi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol