Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk elazığdanhhaberler toki kentsel dönüşüm can kaybı yerelhaber yenıufuk yeniufuk gazetesi

Bu haber kez okundu.

“GIDA ÜRÜNLERİNDE KDV’NİN İNDİRİLMESİ MEMNUNİYET VERİCİ”

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asillan Arslan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın üretim, toptan ticaret ve perakende ticaret aşamalarının hepsini kapsayan gıda ürünlerindeki KDV'nin % 1'e indirileceğine ilişkin açıklamasını değerlendirdi.

 “TÜM ÜYELERİMİZİ SÜRECE DESTEK OLMAYA DAVET EDİYORUZ”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın üretim, toptan ticaret ve perakende ticaret aşamalarının hepsini kapsayan gıda ürünlerindeki KDV'nin % 1'e indirileceğine ilişkin açıklamasını değerlendiren Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan, “Tüm gıda ürünlerinde KDV’nin % 8’den % 1’e indirilmesini memnuniyetle karşılıyoruz.

Gıda üretimi ve ticareti yapan üyelerimizi üretim maliyetleri ve süreçleri dikkate alarak imkânları ölçüsünde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı enflasyonla mücadele kampanyasına destek vermeye davet ediyoruz. KDV indirimi temel gıda maddelerinde vatandaşlarımıza rahat bir nefes aldıracak çok önemli bir adım olmuştur.

Özellikle girdi maliyetlerini etkileyen ve etiketlere yansıyan akaryakıt, doğalgaz ve elektrik bedelleriyle ilgili de yeni bir düzenlemenin çok ivedi şekilde önemli bir ihtiyaç olduğunu bir kez daha dile getirmek istiyorum ” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol