Öne Çıkanlar elazığyerelhaber DEPREM yenıufuk yeniufuk gazetesi teşekkür İstanbul

Bu haber kez okundu.

GÖKTAŞ ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

Göktaş mesajında şu ifadelere yer verdi; “Mesleğini büyük bir özveriyle yerine getiren, gelecek nesillerin yetişmesinde, değerlerin yarınlara aktarılmasında bir meşale gibi toplumları aydınlatan irfan ordusunun neferleri, tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü, en içten duygularımla kutluyorum.

Bir ulusun, çağdaş ülkeler düzeyine erişebilmesi; eğitim ve öğretimin kaliteli ve bilimsel yöntemlerle yürütülmesi ile ancak mümkün olabilir.

Bu da çok kıymetli öğretmenlerimizin sayesinde olacaktır.

Bizler ‘Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum’ düsturuyla medeniyetler inşa etmiş bir inancın mensuplarıyız.

Bizlerden geleceği devralacak olan yavrularımızı sevgiyle, eğitimle, öğretimle besleyen öğretmenlerimiz, bir insan yetiştirmenin verdiği mutluluğu, mesleklerinin manevi karşılığı olarak değerlendirerek, görevlerin en soylusunu icra ederler.

Geleceğimizi, hiç tereddütsüz emanet ettiğimiz öğretmenlerimiz, kendilerine duyulan güvenin mesuliyetini bir ömür boyu taşırlar.

Öğretmenlerimizin bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da geleceğin dünyasında, güçlü bir devlet ve toplum olarak yer alma noktasında sürdürdüğümüz çalışmalara, çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirerek ivme katacaklarına yürekten inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu kutsal görevi yerine getirirken şehit edilenleri, hayatını kaybeden tüm eğitim neferlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyorum. Emekli olan öğretmenlerimize sağlıklı ve huzurlu bir yaşam temenni ediyor, sevgi, emek ve özveri ile yeni nesillere rehberlik eden tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol