Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI suriye

Bu haber kez okundu.

Göktaş Türkmen’i Ağırladı

İki üniversite arasında iş birliğinin konuşulduğu ziyarette, Fırat Üniversitesi  Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ziyaretlerinden dolayı Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen’e teşekkür etti. 

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş açıklamasında, “Biz bir protokol ile Bayburt Üniversitesi’ni kardeş üniversite ilan edeceğiz.

Bayburt Üniversitesi genç ve dinamik bir üniversite.

Fırat Üniversitesi ise 50 yıllık bir geçmişe sahip bir üniversite.

Bu noktada ortak bir protokol imzalayarak bir birimize tecrübe ve deneyimlerimizi aktaracağız.” dedi.

“Kendisini Yükseköğretimde Bir Kılavuz Bir Ağabey Olarak Görüyoruz”

Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen ise, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’ı yükseköğretimde bir kılavuz ve bir ağabey olarak gördüklerini belirterek “Üniversiteye Fahrettin Göktaş hocamızın rektör olması bizim için büyük bir şans oldu.

Biz uzun yıllar boyunca hocamızla birlikte hem üniversitede hem sportif ortamlarda birlikte çalışma fırsatı bulduk. Kendisini yükseköğretimde bir kılavuz bir ağabey olarak görüyoruz. Böyle bir büyüğümüzün bu üniversitede yönetici olması bizi ziyadesiyle memnun etti.” ifadelerini kullandı.

“İşbirliğine Gitmeyi Arzu Ediyoruz”

Fırat Üniversitesi’nden övgüyle bahseden Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen, “50 yıla yaklaşan geleneğe sahip büyük bir üniversiteden bizim kazanacağımız çok büyük şeyler var. Bayburt Üniversitesi 2008 yılında kurulmuş genç kuşak üniversitelerden bir tanesi ama Fırat Üniversitesi sadece ulusal ölçekte değil, uluslararası ölçekte yetkinliğini yeterliliğini tescil etmiş bir üniversite. Bu alanlarda inşallah bir işbirliğine gitmeyi arzu ediyoruz. Böyle bir protokol imzalayarak Fırat Üniversitesi’nin küçük kardeşi olarak Fırat Üniversitesi’nden dinamik bir biçimde faydalanmayı arzu ediyoruz.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol