Öne Çıkanlar yenıufuk yeniufuk gazetesi elazığyerelhaber DEPREM teşekkür İstanbul

Bu haber kez okundu.

Gözler Vali ve Belediye Başkanı’nda!

Misli.com 2.Lig Kırmızı Grup’ta Sivas Belediyespor Maçı ile ilk devreyi tamamlayan ve sezonun ilk yarısında bir türlü istediği puanları toplayamayan Bordo-Beyazlı temsilcimiz, 2. Yarı öncesinde transfer engelini kaldırmak istiyor.

Derinliği olmayan kadrosuyla ligin ilk periyodunda fazlasıyla zorlanan Tetiş Yapı Elazığspor’un yönetimi transfer engeli kaldırıp nokta takviyelerle 2. Yarıda rahat bir konuma gelmeyi hedefliyor.

Bugün itibariyle transfere engel 52 dosya bulunan Bordo-Beyazlı ekibimizde Başkan Selçuk Öztürk’ün 1,5 Milyon TL ile şahsi girişimleri sonucunda 24 dosya çözülürken, geriye kalan 28 dosya ise Elazığspor’un önünde transfer engeli olarak durmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz gün düzenlediği basın toplantısında, kalan 28 dosya için şehrin önde gelen isimlerinden destek talebinde bulunan Başkan Selçuk Öztürk, 5-5,5 Milyon TL gibi bir kaynak ile bu dosyaların da çözülebileceğini ve bu rakama yapılacak transferlerin peşinatlarının da dâhil olduğunu aktarmıştı.

TARAFTARIN GÖZÜ-KULAĞI TAHTADA…

Bu gelişmenin ardından transfere engel 28 dosyanın çözümü için gözler Vali Erkaya Yırık, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve ilimiz milletvekillerine çevrilirken, başta spor kamuoyu ve taraftarlar olmak üzere bütün camia kısa sürede transfer engelinin kaldırılıp takviyelerin yapılmasını bekliyor. HABER: SPOR SERVİSİ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol