Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

GÖZÜNÜZÜ TOPRAK DOYURSUN

Hangi faturadan nasıl tasarruf edeceğini düşünen vatandaş sonunda palyatif formüllerle denk bütçeyi geliştirmeyi bir nebzecik de olsa başardı.

Elektrik faturalarını, iktisatlı ampullerle aydınlanma yolunu seçip, elektrikli cihazları mümkün mertebe az kullanarak formüle eden vatandaş doğalgaz tüketimini de kullanmadıkları odaların peteklerini kapatarak enerji sarfiyatını en aza indirgedi.

Çözüm mü, değil tabi ki…

Vatandaş kıstıkça enerji şirketleri aksine yükleniyor faturalara.

Zamlar sadece elektrik ve doğalgazla da sınırlı değil ki.

Bir de akaryakıta adeta otomatiğe bağlanmış gibi yapılan zamlar var.

Vatandaşın ekseriyeti eskisi gibi özel aracını zırt pırt çıkarıp gezmiyor.

İşe gidip gelirken toplu taşıma araçlarından istifade ediyor.

Ama buna rağmen akaryakıta gelen zamlardan daha az etkilenmek için de yeni fiyatlar pompaya yansımadan bir ay, bir aydır diyerek akaryakıt istasyonlarına akın ediyor.

25 Şubat tarihinde duyurulan akaryakıt zamlarında da aynısını yaptı vatandaş

Saat 00:00 olmadan önce yakıtımı alayım diye dakikalarca akaryakıt istasyonlarında kuyrukta beklemeyi göze aldı.

Şehrin muhtelif yerlerindeki akaryakıt istasyonları vatandaşın akaryakıt ihtiyacını gidermek için kesintisiz hizmet verirken bazı açgözlü istasyon sahipleri de pompalarının arızalı olduğunu bildirerek giden müşterilerini geri çevirmekten imtina bile etmeyip vatandaşın aklıyla dalga geçtiler.

Vatandaşın bir litre de olsa karım olur düşüncesiyle gittiği bazı akaryakıt istasyonları ne yazık ki pompalarını vatandaşa kapattı. Arızalı diyerek akaryakıt satışı yapmadı.

Altı üstü birkaç saat sonra gelecek zamdan birkaç kuruş fazla kar edeceklerdi.

Garip olan aslında bu rezilliği yapan istasyonların Elazığ’ın yakından tanıyıp bildiği gözlerini toprak doldurasıca zengin aileler olması idi.

Şehrin kanını emdiniz ne diyelim bu şehrin doyuramadığı gözünüzü toprak doyursun.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol